Kataloog

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co.,Ltd.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co.,Ltd.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co.,Ltd.

26.05.2022 00:00

Optiliste kaablite liitmikud, OPGW ja ADSS liitmikud optiliste kaablite jaoks

Reklaam aegunud

Praegu on meie ettevõttel suur võime toota mitmesuguseid eelvormitud spiraalseid liitmikke, sealhulgas OPGW ja ADSS liitmikke optiliste kaablite jaoks, samuti liitmikke elektrijuhtmete ja maandusjuhtmete jaoks.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co. Ltd. on uus ettevõte, mis tegeleb teadus- ja arendustegevuse, tootmise ja kauplemisega. Ettevõte asub Hiinas Hebei provintsis Shijiazhuangi kõrgtehnoloogilises arengutsoonis aadressil Hengshani tänav 189 ja selle pindala on 26 593 ruutmeetrit.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co. Ltd. toodab spetsiaalseid eelvormitud spiraalseid liitmikke, mida kasutatakse laialdaselt ülekandeliinides. Praegu on meie ettevõttel suur võime toota aastas palju erinevaid eelvormitud spiraalseid liitmikke, sealhulgas OPGW ja ADSS liitmikke optilistele kaablitele, samuti liitmikke elektriliinidele ja maandusliinidele.r elektriliinid ja maandusliinid, mis on hiljuti läbinud riikliku elektriliini ehitusuuringute instituudi ja Shanghai elektrikaabli uurimisinstituudi testid ning mille on kindlaks teinud Hebei majandus- ja kaubanduskomitee eksperdirühm. Meie ettevõte on Hebei Teadus- ja Tehnikabüroo poolt tunnustatud kui kõrgtehnoloogiline ettevõte.

Alates asutamisest oleme pööranud rohkem tähelepanu oma toodete kvaliteedile, tugevdanud meie töötajate kvaliteedimõistmist ja ehitanud täiusliku kvaliteedikontrolli süsteemi, nii et oleme saanud ISO 9001:2008 rahvusvahelise kvaliteedisüsteemi kvalifikatsiooni. Meie ettevõttes on piisavalt eksperte ja täiustatud tootmis- ja testimisseadmeid. Meie tooteid on müüdud paljudesse kohtadesse nii kodu- kui ka välismaal ning neid on kasutatud eri pingetasemete seadmetes. Meie tooteid on testitud kõikides ilmastikutingimustes ja need töötavad endiselt väga hästi ja probleemideta.

Selleks, et pakkuda klientidele täpset ja tõhusat vibratsiooni vähendamise kava, on meie ettevõte loonud vibratsioonilabori koos ülekandeliini ekspertide ja riikliku energiaettevõtte vibratsiooniekspertide abiga. Me saame katsetada vibratsioonidamendi toimivusomadusi ja väsimusfunktsiooni ning kontrollida selle vibratsiooni vähendamise hindamist OPGW ja ADSS optilistes kaablites, pakkudes projektide vibratsiooni vähendamise projekteerimise teadusliku katsepõhimõtte.

Meie kvaliteedijuhend: Paneme kliendi meie tähelepanu keskmesse, keskendume tehnika uuendamisele, tugevdame ja täiustame kvaliteedikontrolli süsteemi ning pakume kõrgtehnoloogilist toodet elektrienergia arendamiseks.

Meie koguse eesmärk: toodete sobivusmäär on 100%; klientide heakskiitmine ulatub 95%ni.



Reklaam aegunud

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
No.189,Hengshan Street, Shijiazhuang High-tech Zone, Hebei Province, China.

Asukoht
No.189,Hengshan Street, Shijiazhuang High-tech Zone, Hebei Province, China.

Lõppkuupäev
06.04.2023 14:35