Kataloog

  • Kuulutused

eTower Service and Product - logistika tarkvaralahendused

10.06.2022 00:00

eTower Service and Product - logistika tarkvaralahendused

Reklaam aegunud

Etower on spetsialiseerunud piiriülese logistika tarkvaralahendustele, sealhulgas viimase miili koostööle, FBA juhtimissüsteemi platvormile, piiriülese logistika ökosüsteemile, pakiandmete juhtimise juhtpaneelile, paki logistikasüsteemile, logistika müügi- ja SLA aruandele, paki ebanormaalse staatuse jälgimisele, logistika juhtimise tarkvara arveldusmoodulile, vaata rohkem üksikasju, võta meiega ühendust!

eToweri logistikatarkvaralahendused koos piiriülese e-kaubanduse logistika koostööplatvormiga aitavad teil läbida ühe peatuse digitaalse logistikateenuste ahela, vähendada kulusid, parandada tõhusust ja muuta teid kiiresti valdkonna liidriks.

Meie teenus

Logistikatööstuse digitaalse ümberkujundamise suundumuse ja tellimuste andmemahu järkjärgulise suurenemise taustal on piiriüleste logistikateenuste pakkujate ja piiriülese e-kaubanduse ettevõtete jaoks muutunud keskseks väljakutseks, kuidas oma logistilisi teabeandmeid tõhusalt jälgida ja jälgida. Üksikute EDI-ühenduste arendamine või tellimuse andmete töötlemise tarkvara arendamine maksab palju, eTower kohustub pakkuma piiriülese logistika lahendusi ja piiriülese e-kaubanduse logistikateenust piiriülese kolmanda osapoole logistika (3pl) pakkujatele ja piiriülese e-kaubanduse ettevõtetele, avades kogu piiriüleste logistikaandmete ahela, saavutades kõigi sõlmede tõelised kontrollitavad andmed ja lihtsa järelevalve, nii et teie äri ei ole enam piiratud tehniliste probleemidega.

Toetus

1. Transpordi juhtimine logistikas: Rohkem kui 50 koostööd tegevat riiklikku viimase miili vedajat, et saada viimase miili koostööd, ja rohkem kui 10 000 e-kaubanduse müüjat on sisenenud eToweri süsteemi. Süsteem on saavutanud 1 500 000 + tellimuste töötlemisvõimsuse päevas ja kumulatiivsed tellimused on ületanud 400 miljonit.

2.Võimaldab jõuda kõikidesse piirkondadesse, kuhu Amazoni teenused jõuavad.

3.Toetab kiiret API-liidese ühendust müüjate, välismaiste ladude, logistikateenuste pakkujate ja viimase miili vedajatega jne.

Meie teenus-funktsioonid

1. Avage täielik logistikakanal, pakkuge digitaalset logistikaplatvormi.

2. Ühendamine piiriülese e-kaubanduse platvormi ja ERP-süsteemiga, saab otse saada platvormi tellimusi jälgimiseks ja haldamiseks.

3. Aidake avada uusi logistikateenuste liine.

4. Tõhus piiriülese tellimuse töötlemise kiirus.

5. Ühekordne ühendus kõigi tarneahela rollidega, reaalne ja kontrollitav tellimusteave.

6. Parem riskijärelevalve ja sõltumatud finantssüsteemid.

Piiriülene e-kaubanduse logistika ökosüsteem

Tuginedes pilvelogistika kontseptsioonile, on eTower saavutanud platvormi tasemel integratsiooni sadade riiklike posti-, ekspress-, ekspedeerimis-, kohalik/ülemeremaade laotranspordi, tollivormistuse integreerimise, piiriülese e-kaubanduse ERP- ja e-kaubanduse platvormide ning muude pilvelogistikasüsteemidega, et muuta digitaalne logistika võimalikuks. EToweri ökosüsteem on täiuslikult teostanud logistika tellimuste haldamise süsteemi, pakiveo täitmissüsteemi, rahvusvahelise pakiteenuse jälgimise, logistika jälgimisteenuse, logistilise tugisüsteemi, ristdokkimise juhtimissüsteemi, ülemeremaade laotranspordi juhtimise, varude jaotussüsteemi jne integreerimise ühe peatuse süsteemiteenusena, et saavutada ökoloogiline võimekus.

Lugege palun rohkem!
Lisafunktsioonid

Management Dashboard

Dashboard võib anda kasutajale üldise ülevaate kõigi teenuste tööseisundist, mis põhineb kõige ajakohasematel andmetel. Seda saab konfigureerida erinevate rollide jaoks koos vastava andmelubaga.

Müügi- ja SLA aruanne

Müügiaruanne saab luua paindliku aruande, liites kogused ja kaalud kokku müügitingimuste alusel erinevate rühmituste järjekorras.

SLA aruanne on vabalt seadistatav, et hinnata konkreetse etapi päevade maksumuse alusel toimuva aja tulemuslikkust.

Jälgimispaketi lehekülg

eTower ühendab kogu logistikaahela, et rahuldada rohkem kui 20 jälgimissõlme. Mugav kasutajatele, et täpselt jälgida paki ebanormaalset seisundit.

Ebanormaalne töötlemine

eToweril on ainulaadne ebanormaalne kontrolli- ja töötlemissüsteem, mis jälgib paki ebanormaalset staatust ja annab õigeaegselt tagasisidet töötlemislahendusega, et hõlbustada kasutajatel õigeaegselt leida ja parandada vigu ning aidata kliendil vähendada kahjusid ja parandada tõhusust.

Arveldusmoodul

Vajadused, mida saab täita

1. Pakiveo arvutamine sisaldab erinevaid tasusid, näiteks:

Põhineb veo lisatasu (aku lisatasu, kütuse lisatasu, äärealade lisatasu ja muud lisatasu) Maksud (tollimaksud, käibemaks) Kindlustustasu.

2. Tasu kava konfiguratsioon

konfigureerida hinnakaart ja lisatasu saatja jaoks.

3. Arvelduspiirkonna funktsioon

Arvelduspiirkondi saab paindlikult konfigureerida, et vastata keerulistele arvutuseeskirjadele ja teenusloogikale.

Kulutsoonide konfigureerimise tugi riigi, linna ja postiindeksi järgi

4. Vahetuskurss:

Vahetuskursi päring (valuuta ja konverteerimishinna kuupäev Hiina pangast) ja konverteerimine.

5. Finantsjuhtimisfunktsioon

1) Kliendikonto haldamine (valuuta lisamine, konto avamine ja sulgemine, krediidi seadistamine, finantshoidmine).

2) Raamatupidamine: kauba arveldamine, päring, kulude korrigeerimine.

3) Igapäevane arveldamine: Igapäevane arveldamine ja päring.

4) Kaubasaatja saab eToweri süsteemi kaudu laadida, see näitab kaubasaatja summat finantslehel.

Faktuurimoodul

Kaubandusarve

URL-iga tellimuse loomisel saab meie süsteem esitatud URL-i kaudu kirjelduse ja tootepildi ning genereerib kaubandusarve, mida saab kasutada tollivormistuse tegemiseks.


Reklaam aegunud

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
shanghai

Lõppkuupäev
31.03.2023 17:35