Kataloog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

29.05.2021 01:05

Hüdraulilised summutid hõlbustavad aktiivse õhuproovivõtja toimimist

Aseptilise töötlemise keskkonnaseire nõuded farmaatsia- ja tervishoiutööstuses on muutunud üha nõudlikumaks. Et pakkuda laboritele uut kuldstandardit mikrobioloogilise aktiivse õhu seire ja proovide võtmise alal, on Briti ettevõte Pinpoint Scientific välja töötanud uuendusliku süsteemi. Suurepärase käitlemise tagamiseks on ImpactAir-140 nüüd varustatud ACE Fabreeka UK poolt pakutavate hüdrauliliste summutitega.

Pinpoint Scientific Ltd. projekteerib ja toodab mitmeid kvaliteetseid mikroobse keskkonna seiretehnoloogia tooteid farmatseutiliste puhaste ruumide ja muude rangelt kontrollitud keskkondade jaoks. "Me oleme tehnoloogiapõhine ettevõte ja usume kindlalt kliendi kaasamisse kogu arendusprotsessi jooksul, et tagada meie toodete vastavus nende täpsetele nõuetele. Meie õhu- ja pinnaproovivõtjad on välja töötatud koos kahe või kahe maailma suurima farmaatsiaettevõtte osalusel," kinnitab Gethin Jones, Ühendkuningriigis, Walesi Bridgendis Cardiffi lähedal asuva ülemaailmselt tegutseva ettevõtte tegevdirektor. Küsides ImpactAir-140 omaduste kohta, vaatab ta tagasi arengule ja ütleb, et ettevõte arvas, et oli aeg ajakohastada 140 mm pilu-aegsete õhumonitoride valikut. Kuna Pinpoint Scientific usub ainult parima kvaliteedi ja jõudlusega toodete väljatöötamisse, on ImpactAiril terve rida eeliseid lähimate konkurentide ees. Roostevabast terasest konstruktsioon ei erita osakesi, pakub ülimadalat vibratsiooni ja omab universaalset toiteallikat, mille energiatarve on alla 50 vati, ning muudab töötamise lihtsaks suure selge puuteekraani ja kaugjuhtimispaneeli võimaluse abil. Süsteem on täielikult valideeritud vastavalt ISO 14698 standardile füüsikalise ja bioloogilise tõhususe osas ning seda saab varustada mitmesuguste lisaseadmetega, kusjuures selle jalaruum on vaid poole väiksem ja kaal 4 kg väiksem kui selle lähimal konkurendil. Oluline on see, et erinevalt teistest samalaadsetest proovivõtjatest on süsteemis sisseehitatud süsteem, mis jälgib ja reguleerib pidevalt sisselaskeava ja agaripinna vahelist kaugust, mis võib teiste proovivõtjate puhul põhjustada märkimisväärseid tulemusnäitajate erinevusi. Kokkuvõtteks võib öelda, et ImpactAir'i kasutajad töötavad suurema proovivõtutõhususega võrreldes võrdlusseadmetega ja lähima konkurendiga, mis teeb sellest uue kuldstandardi seire ja proovide võtmise jaoks A kuni D klassi laboratooriumides.

Selleks, et muuta igapäevane töö kõrgekvaliteediliste toiduainete sektori või meditsiinitehnoloogia laboratooriumides või farmaatsiatööstuses võimalikult lihtsaks, on Pinpoint Scientific'i disainerid loonud ainulaadse lahenduse, mis on läbi mõeldud kuni kõige väiksemate detailideni. Kvaliteetseid komponente otsides ja kaane toimimise parandamisel kvaliteetse lahendusega lineaarliikumise juhtimiseks võtsid insenerid ühendust Applied Automationiga, mis on üks ACE Fabreeka UK turustajatest. Pärast kõikide nõuete ja soovide kaalumist soovitas nende valdkonna insener hüdraulilisi amortisaatoreid.

Erilahenduse jaoks spetsiaalse õliga täidetud hüdraulilised amortisaatorid

ACE Fabreeka UK piirkonnajuht Wyn Gordge kirjeldab esialgset olukorda: "Oleme sageli teinud edukalt koostööd oma turustaja Applied Automationiga ning ka selle juhtumi puhul viis koostöö kiiresti soovitud tulemuseni ka Pinpoint Scientifici jaoks." Otsustavaks punktiks hüdrauliliste amortisaatorite kasutamisel oli kliendi soov, et proovivõtja kaane saaks avada ilma märkimisväärse pingutuseta. Ilma selle nõudeta oleksid sobinud liikumisjuhtimise komponentideks tööstuslikud gaasivedrud, mida saab täpselt reguleerida soovitud avamis- ja sulgemiskiirusele klapi abil, mida ACE pakub roostevabast terasest. Siiski valiti hüdraulilised amordid, kuna need tagavad pideva etteandekiiruse koos lihtsa reguleeritavusega ning kaane avamise käivitamiseks tuleb neid vaid kergelt koputada. Veel üks pluss on asjaolu, et hüdraulilised amordid võimaldavad õrna sulgemisprotsessi koos täiendava summutusega.

ACE ja Applied Automation suutsid näidata veel ühte tugevat näidet: tuntud kui pädevad arenduspartnerid ja hinnatud kliendipõhiste lahenduste poolest, ka esialgu väikeste koguste tarnimisel, saavutas meeskond hüdraulika meistriteose. Kuna ImpactAir-140 mikrobioloogilise keskkonnaseire tooteid kasutatakse enamasti kriitilistes laboritingimustes ja puhtates ruumides, ei tulnud mineraalõli kasutamine piduri silindrilise korpuse summutusvahendina Pinpoint Scientifici spetsifikatsioonide kohaselt kõne alla. Selle nõude ja tundlike kasutuspiirkondade tõttu otsustas ACE täita summutid spetsiaalselt rafineeritud taimeõliga, mille viskoossus ja kasutusiga on väga sarnane. Pinpoint Scientific'i insenerid panustasid toote projekteerimise käigus roostevabast terasest muhvid, millega on kaetud hüdrauliliste amortisaatorite väliskehad, mis on valmistatud kaetud kaetud terasest. Ühest küljest võimaldavad roostevabast terasest katted paremat hügieeni tänu rangetele puhtale ruumile esitatavatele nõuetele ja teisest küljest sobib muhvide materjal ülejäänud seadme materjaliga.

Antud juhul on ACE komponentideks HB15-50 tüüpi hüdraulilised amordid, mille väliskeha läbimõõt on 15 mm ja löök 50 mm, mistõttu sobivad need ideaalselt kaane hõlpsaks avamiseks ja selle hoidmiseks soovitud 60-kraadise avanemisnurga juures. Nende hüdrauliliste amortisaatorite paigaldamine on kolvi reguleerimissegmendi abil lapsemäng, kuna nende surve- ja väljavenitusjõud on reguleeritav vahemikus 20 N kuni 800 N. Tänu nende kõrgele kvaliteedile ja pikale elueale ei ole klientide, näiteks Pinpoint Scientifici soovidele seoses avamise ja sulgemise sagedusega praktiliselt mingeid piiranguid selliste kõrgekvaliteediliste lahenduste nagu ImpactAir-140 puhul. Kui nad ei tööta farmaatsiatööstuse puhtates ruumides ja muudes rangelt kontrollitud keskkondades, kasutatakse neid tippkvaliteediga komponente täpseks liikumisjuhtimiseks peamiselt mitmesugustes auto- või tööstuskonstruktsioonides, aga ka elektroonika-, mööbli- ja vabaajategevuses.

Veel uudiseid

Digitaliseerimist ja lahja juhtimise lähenemisviisi peetakse paljudes ettevõtetes teretulnud sale...

Ratastoolide testimisel mängivad tootjad arusaadavatel põhjustel turvaliselt....

Ratastoolide testimisel mängivad tootjad arusaadavatel põhjustel turvaliselt....

22.12.2023 01:05

Ohutuslöögi amortisaatorid
Hädaolukorra spetsialistid tähistavad esilinastusi filmis ja televisioonis
Kui tegemist on tööstusliku summutustehnoloogiaga, on ACE üks esimesi pöördumisi enamiku inseneride ja projekteerijate jaoks kogu maailmas. Ükskõik, milliseid päringuid eksperdid tänapäeval ka ei esitaks, ACE vastab neile alati kiiresti, kas veebis või isikliku kontakti kaudu kohapeal.

Ratastoolide konstruktsioonis on palju arenguruumi. Seda näitab ühe telgiga Hoss Mobility, mis on...