Kataloog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.07.2021 01:07

Christian Kirchbaumer on Stabiluse äriüksuse Industrial uus ülemaailmne turundusjuht

Christian Kirchbaumer asus Stabilus Groupi tööstusüksuse globaalse turunduse juhi kohale. Lisaks Stabilusele kui koondmargile kuuluvad selle äriüksuse alla ka kaubamärgid ACE, Fabreeka, General Aerospace, Hahn Gasfedern ja Tech Products. Need kaubamärgid on peamiselt tuntud toodete ja teenuste poolest automaatikakontrolli, vibratsiooni- ja liikumisjuhtimise ning ohutustoodete valdkonnas. Stabilus ja selle tütarettevõtted pakuvad tööstusklientidele ainulaadset valikut komponentide ja teenuste lahendusi ühe katuse all. Arvukate lahenduste abil, millest paljud on kohandatud, summutatakse löögid ja vibratsioonid, vähendatakse kulumist ja optimeeritakse protsesse.

2016. aastal hakkas Stabilus erinevate kaubamärkide omandamise kaudu edendama äritegevust tööstusklientidega. Ühelt poolt saavad need kasutajad, nende konstruktsioonid ja konstruktsioonid kasu kvaliteetsete ja suure jõudlusega komponentide laiast valikust, mida tööstusüksus suudab pakkuda. Teisest küljest saavad nad kasu ka arendus- ja müügimeeskondade kombineeritud kogemustest ja innovaatilistest lahendustest, mis on koondatud Stabiluse, gaasivedrude, amortisaatorite ja elektromehaaniliste ajamite ülemaailmse turuliidri juhtimise alla.

Christian Kirchbaumeril on 15-aastane töökogemus erinevatel ametikohtadel rahvusvahelises turunduses ning tal on asjakohased kogemused brändi ümberkujundamise, kaubamärgi positsioneerimise ja digitaalse turunduse alal. Järgmiste kuude jooksul kujundab ta vastloodud Stabiluse tööstusüksuse ülemaailmselt tegutsevad turundusmeeskonnad ülemaailmselt võrgustunud turundusüksuseks, toetades lisaks sellele kavandatud laienemist Aasias. Jürgen Roland, ACE Stoßdämpfer GmbH kauaaegne tegevjuht ning Stabilus Industriali asepresident ja juht, kommenteerib: "Me teavitame oma spetsialiseeritud kaubamärke ja nende eeliseid tööstusklientidele ning toome need samal ajal ühtse katuse alla kokku. Nii muutub seotus rahvusvahelise turuliidri Stabilusega veelgi nähtavamaks."

Veel uudiseid

Digitaliseerimist ja lahja juhtimise lähenemisviisi peetakse paljudes ettevõtetes teretulnud sale...

Ratastoolide testimisel mängivad tootjad arusaadavatel põhjustel turvaliselt....

Ratastoolide testimisel mängivad tootjad arusaadavatel põhjustel turvaliselt....

22.12.2023 01:05

Ohutuslöögi amortisaatorid
Hädaolukorra spetsialistid tähistavad esilinastusi filmis ja televisioonis
Kui tegemist on tööstusliku summutustehnoloogiaga, on ACE üks esimesi pöördumisi enamiku inseneride ja projekteerijate jaoks kogu maailmas. Ükskõik, milliseid päringuid eksperdid tänapäeval ka ei esitaks, ACE vastab neile alati kiiresti, kas veebis või isikliku kontakti kaudu kohapeal.

Ratastoolide konstruktsioonis on palju arenguruumi. Seda näitab ühe telgiga Hoss Mobility, mis on...