Kataloog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

27.07.2021 01:07

Eppendorf tutvustab uut mitmeotstarbelist tsentrifuugi 5910 Ri

Juhtiv bioteaduste ettevõte Eppendorf toob turule uue tsentrifuugi, mis on mõeldud laboratooriumi tõhususe suurendamiseks: Centrifuge 5910 Ri. See uus tsentrifuug on Eppendorfi mitmeotstarbeliste tsentrifuugide portfelli lipulaeva, populaarse Centrifuge 5910 R järeltulija. Alates selle tsentrifuugi kasutuselevõtust 2018. aastal on see tsentrifuug tänu oma silmapaistvale mitmekülgsusele ja kasutusmugavusele lihtsustanud klientide igapäevaelu laboratooriumis kogu maailmas.

Centrifuge 5910 Ri kasutuselevõtuga pakub Eppendorf teadlastele nüüd täiustatud funktsioone tsentrifuugimise etappide lihtsustamiseks ja kiirendamiseks: Uuenduslik puutetundlik kasutajaliides võimaldab soovitud parameetrite kiiret sisestamist, samal ajal kui kolme tasandiga kasutajahaldus ning teostatud sõitude ja vastavate parameetrite dokumenteerimine tagab suurema ohutuse ja jälgitavuse. Valikuline ühendus uue VisioNize® Digital Lab Suite'iga ei võimalda mitte ainult seadme kaugjälgimist ja saadab kasutajale teateid häire või erijuhtumi korral, vaid integreeritud juurdepääs olulistele dokumentidele, nagu sertifikaadid ja kasutusjuhendid, on samuti väga mugav.

Lai valik rootoreid ja adaptereid pakub laias valikus rakendusi, unikaalne universaalne rootor võimaldab aja kokkuhoidu nt 50 ml kooniliste torude, plaatide ja 250 ml pudelite tsentrifuugimisel ilma rootori, rootorikeste või adapterite vahetamiseta.

Tsentrifuugi suur võimsus ja jõudlus koos intuitiivse kasutajaliidesega kiireks ja vigadevabaks kasutamiseks tagavad, et uus Eppendorf Centrifuge 5910 Ri on varustatud nii praegu kui ka tulevikus kaasaegsete laborite nõudmiste täitmiseks.

Lisateavet Centrifuge 5910 Ri kohta leiate veebilehelt www.eppendorf.com/Centrifuge-5910Ri

Veel uudiseid

Mastercycler® X40 abil ei ole teie igapäevased laborirutiinid mitte ainult usaldusväärsed ja...

Takara Bio Inc (Takara Bio) ja Eppendorf SE, kaks juhtivat ettevõtet bioteaduste valdkonnas, teatavad oma koostööst strateegilise ühisturustuslepingu raames.
müügiedendused 01. september 2023 - 31. detsember 2023
Eppendorfis tunnistame, et plastist tarbekaupadel on laboris võtmeroll. Samal ajal oleme teadlikud, et kaasaegse teaduse nõudmiste ja keskkonnahoiu tasakaalustamine on bioteaduste labori juhtimise peamine väljakutse. Seetõttu järgime põhimõtet "Vähenda, kasuta uuesti, ringlusse" alati ja igal võimalusel ning toetume üha enam biopõhiste toorainete kasutamisele.

Sel aastal annab Hamburgis asuv bioteaduste ettevõte Eppendorf SE oma maineka teaduspreemia välja...

Eppendorf Xplorer® ja Xplorer plus ühe kanaliga pipetid on sertifitseeritud My Green Lab®...