Kataloog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

12.08.2021 00:08

Robustne kodeerija otsitud ja leitud

Sendix Plus modulaarne kodeerimisplatvorm muudab kataloogitooted rakendusteks

Eriti karmide keskkonnatingimustega tööstusharudes on kodeerid asendi-, kiiruse- ja kiiruse mõõtmiseks hädavajalikud. Kui aga panna elektromehaaniliste seadmetega võrreldes paistes kuumad temperatuurid, tugevad löögid ja vibratsioonid, samuti tolm, söövitavad kemikaalid või kõva muda, mida rakendused peavad taluma, siis tundub, et siin on põhimõtteline vastuolu: Vastuolu väga täpse ja täpse mõõtmise ning ümbritsevate komponentide eriti vastupidava konstruktsiooni vahel. Täpsemalt öeldes: Ühest küljest filigraanse konstruktsiooniga, võllide ja laagritega täppismehaanilised kodeerijad. Ühelt poolt rasked masinad, mis ei peatu graniidi või terase ees.

Modular sobib kõige paremini Inkrementaalsed kodeerijad on mobiilses automatiseerimissektoris, nagu ka paljudes teistes eriti karmide keskkonnatingimustega tööstusharudes, kindlalt kanda kinnitanud. Nõuded on viimastel aastatel tohutult kasvanud. Pidevalt suurenev funktsionaalsus, suurem tõhusus ja kvaliteedinõuded tööprotsessile nõuavad võimsat ja eelkõige skaleeritavat automatiseerimissüsteemi. Sest nii erinevad kui on erinevad rakendused, nii erinevad on ka kasutajate nõuded. Ei ole olemas täiuslikku kodeerijat kõigi juhtumite jaoks. Küll aga võib olla täiuslik kodeerijate moodulsüsteem: modulaarne tootevalik, mis sisaldab kohandatud variante iga rakenduse jaoks, isegi kõige ekstreemsemates tingimustes. Lihtne leida ja kulutõhusalt rakendada.

Sendix peaks olema olemas Selleks, et luua kataloogitootest kohandatud ja funktsionaalne rakendus, tugineb Kübler skaleeritavale, modulaarsele tootevalikule, mida saab vastavalt vajadusele laiendada ja mis pakub arusaadavalt välja parima lahenduse. Modulaarsest tootevalikust on saanud Sendix-kooderite seeria, mis on tänu oma kaitstud, täielikult lukustatud laagrite konstruktsioonile paljudes tööstusharudes tuntust kogunud, ning sellest on saanud Sendix Plus. Sendix Plus ühendab endas maksimaalse töökindluse ja maksimaalse modulaarsuse. Unikaalne Safety-Lock™ disainiga Sendixi laagrikoosseis, mis on saadaval nii võlli- kui ka õõnesvõllivariandina, toimib usaldusväärselt ja eelkõige tõrgeteta isegi äärmuslikes tingimustes. Sendixi kodeerijad seisavad eriti suurte, kõrgekvaliteediliste kuullaagrite eest optimaalselt dimensioneeritud vahekaugustega.

Optimaalne variant kiiresti ja kulutõhusalt Selle äärmiselt vastupidava laagrikonstruktsiooniga, mida jätkatakse Safety-Lockplus™ konstruktsioonis, trotsivad Sendixi kodeerijad löökide, vibratsiooni ja paigaldusvigade eest. Nad seisavad nüüd veelgi suurema töökindluse eest ja sobivad eriti hästi erinevate astmete nõudlikele välitingimustes kasutatavatele rakendustele. Modulaarse liini eesmärk: kui on vaja vastupidavat kodeerijat, määratakse kiiresti ja alati kulusid silmas pidades kindlaks individuaalse rakenduse jaoks optimaalne variant.

Veel uudiseid

Ootame teid huviga kohale

Sindexi messil Bernis


Hall 3.2 | Sta...

Uued PROFIsafe-koodrid, mis põhinevad Industrial Ethernet platvormil.
Industrial Ethe...

Mõõtmisratta süsteemidSüsteemid kiiruse mõõtmiseks, asukoha...

Tänu varajastele tehnoloogiaalastele aruteludele on välja kujunenud tulevikukindel ja lisaväärtusega lahendus.
Teie rakendusele sobivad pöörlevad andurid, traatjuhtseadistusega andurid ja LCD-puuteekraanid.