Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

13.09.2021 01:09

KIPPi ekstsentrilise hoovaga lukustuspolt

Praktiline ja ergonoomiline

HEINRICH KIPP WERK esitleb veel üht uut arendustööd lukustuspoltide tooterühmast: Turule tuuakse nüüd mudelid, mille puhul poltide lahtilukustamine toimub ekstsentrilise hoova abil. Kui kasutaja liigutab ekstsentrilist hooba üle ekstsentri surnud keskkoha, siis lukustub polt lahti. Eelisteks on ergonoomiline disain, lame konstruktsioon, kõrge temperatuurikindlus ning kiire reguleerimine.

Lukustustihvtid kuuluvad standardiseeritud konstruktsioonielementide hulka, mis võimaldavad liikuvate masinaosade kiiret reguleerimist. Enamasti tõmmatakse tihvt vastast välja tõmbenupu või -rõnga abil, et viia masinaosad vastavasse asendisse ja seejärel fikseerida need seal uuesti. Uute lukustustihvtide puhul toimub see protsess ekstsentrilise hoova abil. Suur eelis on see, et lukustustihvt jääb lahti, kui käepideme hoob liigub ekstsentri surnud punktist kaugemale. See lahendab probleemid, kui korpusele on kinnitatud mitu lukustuspoldi, mida üks inimene ei saa käsitsi korraga kätte. Operaator saab hõlpsasti vabastada ühe poldi korraga, ilma et ta peaks kõiki käepidemeid väljavenitatud asendis hoidma. See funktsioon on muidu olemas ainult kinnituspoltide puhul, millel on kinnipidamissoon, kuid kus käepidet tuleb tõmmatud asendis keerata - protsess võtab seega kauem aega. Eksentriliste käepidemetega tooted sobivad seevastu mugavaks kiireks reguleerimiseks.

Veel üks pluss on eksentrilise käepideme ergonoomiline kuju, mis võimaldab lihtsat käsitsemist vähese pingutusega. Käepidemed on saadaval nii musta kui ka liikluspunase värvusega ja need on valmistatud klaaskiududega tugevdatud plastist. See plastik on vastupidav kõrgetele temperatuuridele ja võimaldab pidevat kasutamist temperatuuril umbes 160 °C ja lühiajalist kasutamist temperatuuril kuni max. 250 °C. Keermehülsside ja lukustustihvtide puhul saab kasutaja valida terasest ja roostevabast terasest versioonide vahel.

Kõik keermehülsid on saadaval peenkeermega ja neljas suuruses (M10x1 / M12x1,5 / M16x1,5 / M20x1,5).

Eksentrilisi käepidemeid saab pöörata 360° ja need on kasutamata jätmisel oluliselt lamedamad kui seen- või T-käepidemed. See võimaldab ka toodete süvistatud paigaldamist, vältides seega segavaid kontuure.

Veel uudiseid

Ohutus vastab disainile
Nii et ainult see, mis peaks olema sees, on sees
Juhtida suuri raskusi lihtsalt ja ohutult
Põhitõed ja arusaamad #kippresso formaadis
Kui hügieen on kesksel kohal
Fikseeritud ilma peegelduseta