Kataloog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

21.12.2021 05:12

Eppendorf Research plus on esimene pipett, mis on saanud My Green Lab ACT märgise

Eppendorf Research® plus ühe kanaliga muutuva mahuga pipettide tootesari on sertifitseeritud mittetulundusühingu "My Green Lab®" keskkonnamärgisega "ACT®". ACT-märgis rõhutab vastutust, järjepidevust ja läbipaistvust (ACT) tootmise, energia- ja veekasutuse, pakendamise ja kasutusaja lõpu osas, mistõttu on laboritel lihtsam valida säästvamaid tooteid. ACT-märgisega tooteid auditeerib sõltumatult Sustainability Management & Strategy Collaborative (SMSC, jätkusuutliku juhtimise praktika konsultatsioonifirma) ja avaldab My Green Lab.

Eppendorf Research plus pipetid: jätkusuutlikult toodetud, väga ergonoomilised ja kauakestvad

Eppendorf on pühendunud oma äritegevuse keskkonnamõju pidevale parandamisele. Ettevõte on juba rakendanud mitmeid meetmeid, nagu näiteks kõikide Research plus pipettide tootmine kaasaegses rajatises, mis töötab 100% taastuvenergiaga, korduvkasutatavate pakendamissüsteemide kasutamine osade tarnijate jaoks ja ringlussevõetud materjali osakaalu suurendamine pakendites.

Innovatiivsete omadustega, nagu vedruga varustatud otsakoonused, mis vähendavad otsakute kinnitamise jõudu, ning ergonoomiline ja kerge disain, toetavad Research plus pipetid tervislikke töötingimusi laboris. Regulaarse puhastamise ja kontrollimise korral võivad nad teadlastele aastaid kasulikud olla.

Eppendorf Research plus pipetid on esimene toode oma kategoorias, mis on sertifitseeritud ACT-märgisega.

Täiendavate toodete hulka, mis said 2021. aastal My Green Lab ACT-märgise, kuuluvad Eppendorfi 25 ml koonilised torud ning mitmed Eppendorf CryoCube® ULT sügavkülmikud.

Torude hindamisel hinnati eriti positiivselt, et see uus toruformaat võib asendada tavalist 50 mL koonilist toru paljudes rutiinsetes rakendustes ja seega mitte ainult ei saavutata märkimisväärset materjalisäästu selle valmistamisel, vaid ka nõuab kuni 33 % vähem hoiuruumi ULT-külmikus nagu CryoCube® F740hi, kuna selle kõrgus on umbes 20 % väiksem. See tähendab, et sügavkülmiku mahutavus suureneb kuni kolmandiku võrra ja et energia kokkuhoid on suur.

ACT-märgise kohta

ACT-märgise kriteeriumid, mida tuntakse ka keskkonnamõjufaktori (EIF) kriteeriumidena, töötati välja tööstuse ekspertide ja väliste sidusrühmade panusega. Teadlased, jätkusuutlikkuse juhid, hankespetsialistid ja tootjad andsid kõik väärtuslikku tagasisidet EIF-kriteeriumide kohta, mille tulemuseks on kõige ulatuslikum bioteaduste toodete märgistamise programm.ACT-märgise protsess hõlmab toote, selle toimimise ja kasutusaja lõpu jätkusuutliku mõju kontrollimist kolmanda isiku poolt. Selle protsessi lõpuleviimine on märkimisväärne saavutus, mis pakub tootmiskogukonnale aluse ja raamistiku pidevaks täiustamiseks.

Veel uudiseid

Mastercycler® X40 abil ei ole teie igapäevased laborirutiinid mitte ainult usaldusväärsed ja...

Takara Bio Inc (Takara Bio) ja Eppendorf SE, kaks juhtivat ettevõtet bioteaduste valdkonnas, teatavad oma koostööst strateegilise ühisturustuslepingu raames.
müügiedendused 01. september 2023 - 31. detsember 2023
Eppendorfis tunnistame, et plastist tarbekaupadel on laboris võtmeroll. Samal ajal oleme teadlikud, et kaasaegse teaduse nõudmiste ja keskkonnahoiu tasakaalustamine on bioteaduste labori juhtimise peamine väljakutse. Seetõttu järgime põhimõtet "Vähenda, kasuta uuesti, ringlusse" alati ja igal võimalusel ning toetume üha enam biopõhiste toorainete kasutamisele.

Sel aastal annab Hamburgis asuv bioteaduste ettevõte Eppendorf SE oma maineka teaduspreemia välja...

Eppendorf Xplorer® ja Xplorer plus ühe kanaliga pipetid on sertifitseeritud My Green Lab®...