Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

14.01.2022 00:01

KIPP esitleb lukustuspoldid kasutamiseks hügieeniliselt nõudlikes rakendusvaldkondades

HEINRICH KIPP WERK on välja töötanud lukustustäpi, mis vastab kõrgendatud hügieeninõuetele. Selle konstruktsioon vastavalt hügieenilise disaini suunistele takistab mustuseosakeste kinnijäämist ja lihtsustab puhastusprotsesse. Seetõttu sobib lukustuspolt ideaalselt selliste masinate ja süsteemide konstrueerimiseks, mida kasutatakse näiteks toiduainetööstuses, farmaatsiatööstuses ja meditsiinitehnikas.

Lukustuspoldid võimaldavad liikuvate masinaosade kiiret reguleerimist. Tavaliselt tõmmatakse polt oma vastast välja selle tõmbenupu või -rõnga abil, et masinate osi kindlalt liigutada ja lukustada soovitud asendisse. KIPP esitleb nüüd hügieenilise disaini disainikomponenti selliste rakendusvaldkondade jaoks, kus puhastatavus mängib olulist rolli. Kvaliteetsest 1.4404 roostevabast terasest valmistatud uus lukustuspolt on koonilise kraega, nii et kruvipunkti saab hügieeniliselt sulgeda koos sellega seotud tihendusseibide ja seibidega. Konstruktsioonielemendi pind, mille kareduse sügavus on Ra < 0,8 µm, takistab mustuseosakeste kinnitumist. Lisaks sellele sobib lukustuspolt CIP/SIP-puhastusprotsesside jaoks.

Uus FDA-konformsetest materjalidest valmistatud hügieenilise disainiga lukustuspolt on vastupidav polaarsetele ja mittepolaarsetele keskkondadele ning aromaatsetele ainetele. See on saadaval lukustussoonega või ilma ning karastatud või karastamata lukustustihvtiga. Lukustustihas on saadaval 6 ja 8 mm läbimõõduga ning keeratava keermega suurustes M10 ja M12, tavalise ja peene keermega. Selle võlli tihend on valikuliselt saadaval 70 EPDM 291 (must) või 75 Fluoroprene® XP 41 (sinine). Sobiv samast põhimaterjalist valmistatud hügieeniline USIT® K1491 tihend ja seibik kuulub tarnekomplekti ja on soovi korral ka lisavarustusena saadaval.

Veel uudiseid

Üldine hinnang: Väga hea!
Ohutus vastab disainile
Nii et ainult see, mis peaks olema sees, on sees
Juhtida suuri raskusi lihtsalt ja ohutult
Põhitõed ja arusaamad #kippresso formaadis
Kui hügieen on kesksel kohal