Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

19.10.2022 04:10

Vastupidav, kerge, ergonoomiline

KIPPi uued plastist käepidemega kinnitushoovad

Väga suur jäikus ja tugevus koos väikese kaaluga: tänu nendele omadustele sobivad uued täismaterjalist käepidemetega kinnitushoovad ideaalselt kõikidesse rakendusvaldkondadesse. HEINRICH KIPP WERK jätkab disaini osas traditsiooni. Ergonoomilised tooted veenavad oma kaasaegse välimuse ja meeldiva tunnetusega.

Klambrikangide käepidemed on valmistatud spetsiaalsest kõrgtehnilisest plastist. Konkreetselt on tegemist klaaskiuga tugevdatud termoplastiga. See materjal võimaldab hammastuse integreerida otse käepidemesse. Tsingist valatud hammasrõngast saab seega salvestada plastist käepidemehhanismi ülevalatud sisestusena.

Nagu teistest materjalidest valmistatud kinnitushoovad, võimaldavad ka uued tooted kinnitada või kinnitada töödeldavaid ja muid esemeid. Kasutajad saavad kasu tööriistavabast kokkupanekust ja kiirest reguleerimisest. Lisaks klassikalistele kasutusaladele masina- ja kinnitusseadmete ehituses kasutatakse kinnitushoobasid ka teleskoopstatiivide lihtsaks kõrguse reguleerimiseks või mõõtetehnika positsioneerimiseks. Taastusravi sektoris võimaldavad need reguleerida ratastoolide jalatugesid või jalutuskäijate käepideme kõrgust.

Sõltuvalt kasutusotstarbest on saadaval eri keermedega (M4-M16), sise- või väliskeermega ja viie erineva käepideme suurusega kinnitushoovad. Sissekanded on saadaval nii lihvitud terasest, sinise passiveeritud kui ka roostevabast terasest versioonina.

Suure jõudlusega plastikust käepideelement on standardselt saadaval seitsmes värvitoonis. Soovi korral võib KIPP valmistada klambrikangid ka kõrgkuumuskindlast plastist - need klambrikangid on ette nähtud pidevateks töötemperatuurideks kuni 160 °C.

Veel uudiseid

Üldine hinnang: Väga hea!
Ohutus vastab disainile
Nii et ainult see, mis peaks olema sees, on sees
Juhtida suuri raskusi lihtsalt ja ohutult
Põhitõed ja arusaamad #kippresso formaadis
Kui hügieen on kesksel kohal