Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

05.12.2022 05:12

KIPP avab uue müügiettevõtte Kanadas

Koos uue filiaaliga Kanadas on HEINRICH KIPP WERKil nüüd 12 asukohta üle maailma, sealhulgas peakontor Saksamaal. Viimastel aastatel on keskendutud rahvusvahelisele laienemisele, sest ettevõtte jaoks on välisturgudel veel potentsiaali.

"KIPPi toodete järele on suur nõudlus ka välismaal," selgitab tegevdirektor Nicolas Kipp. "Seetõttu tegime juba mitu aastat tagasi otsuse, et meie ettevõte peab üha enam ise välismaal kohal olema." Varem on HEINRICH KIPP WERK teinud üha enam koostööd kaubanduspartneritega vastavates riikides, kes samuti laienemisest kasu saavad. Nüüdsest alates on tagatud juurdepääs kogu programmile ja tellimuste kiire töötlemine.
Euroopas tarnib KIPP kaupu Saksamaa kesksest logistikakeskusest tavaliselt ühe kuni kahe päeva jooksul. Meie kliendid välismaal saavad samuti kasu KIPPi terviklikust teenusest, sealhulgas professionaalsest tehnilisest nõustamisest.

Et tulla toime kasvava rahvusvahelise laienemisega, laiendab KIPP praegu ka oma logistikakeskust - eesmärgiga jääda kiireks ja tagada jätkusuutlik tarnevõimekus.

Veel uudiseid

Üldine hinnang: Väga hea!
Ohutus vastab disainile
Nii et ainult see, mis peaks olema sees, on sees
Juhtida suuri raskusi lihtsalt ja ohutult
Põhitõed ja arusaamad #kippresso formaadis
Kui hügieen on kesksel kohal