Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.12.2022 00:12

HEINRICH KIPP WERK - jätkusuutlikult tegutsemine

KIPP Group on WIN harta ettevõte

HEINRICH KIPP WERK ja KIPP CCS on allkirjastanud WIN harta. Baden-Württembergi algatuse raames kohustuvad väikesed ja keskmise suurusega ettevõtjad (VKEd) tegutsema eriti jätkusuutlikult kooskõlas 12 määratletud juhtpõhimõttega. Praeguses jätkusuutlikkuse aruandes avalikustavad kaks ettevõtet oma kohustusi.

"WIN-harta allkirjastamine on selge pühendumine meie majanduslikule, ökoloogilisele ja sotsiaalsele vastutusele," selgitab KIPP Groupi tegevdirektor Nicolas Kipp. "Jätkusuutlikkus ja keskkonnakaitse on juba aastaid olnud meie päevakorras esikohal." Praegu on KIPP Group määratlenud kaks keskendunud valdkonda, millele pühenduda: ühelt poolt töötajate heaolu ning teiselt poolt energia ja heitkoguste teemad.

KIPP Group pakub mitmesuguseid meetmeid, mis edendavad aktiivselt töötajate heaolu. Nende hulka kuuluvad näiteks ettevõtte ettepanekute kava, paindlik tööaeg, sealhulgas kodukontori võimalused ja mitmesugused pakkumised ettevõtte tervisekorralduse raames. "Soovime tulevikus töö- ja eraelu tasakaalu teemat veelgi laiendada," rõhutab Nicolas Kipp. "Sellega seoses saime hiljuti ka "berufundfamilie" sertifikaadi. Auditi eesmärk on perekonna- ja elufaasiteadliku personalipoliitika kohandatud ja vajaduspõhine edasiarendamine."

Kliimakaitse eesmärgil kavatseb HEINRICH KIPP WERK 2023. aastal rakendada keskkonnajuhtimissüsteemi ja saada ISO 14001 sertifikaadi. Mitmeid meetmeid on juba võetud: Nii HEINRICH KIPP WERK kui ka KIPP CCS on üle läinud rohelisele elektrile ja LED-valgustusele. HEINRICH KIPP WERKi

masinate jahutamine toimub vabajahutusega madalatel välistemperatuuridel. Kompressorite jäätmesoojust kasutatakse sooja vee tootmiseks ja ruumide kütmiseks. "Me teeme täiendavaid jõupingutusi kasvuhoonegaaside heitkoguste vähendamiseks ja energiatõhususe suurendamiseks," ütles KIPP CCSi tegevdirektor Alexander Kruppa. "See hõlmab ka energiakontrolli kasutuselevõttu, et muuta meie energiavood läbipaistvaks."

KIPPi jätkusuutlikkuse aruande saate alla laadida siit.

Veel uudiseid

Ohutus vastab disainile
Nii et ainult see, mis peaks olema sees, on sees
Juhtida suuri raskusi lihtsalt ja ohutult
Põhitõed ja arusaamad #kippresso formaadis
Kui hügieen on kesksel kohal
Fikseeritud ilma peegelduseta