Kataloog

HAGO Druck & Medien

HAGO Druck & Medien

HAGO Druck & Medien

HAGO Druck & Medien kohta

... tööstusettevõtete jaoks.

HAGO rahulolevate klientide hulka on juba aastaid kuulunud paljud piirkonna tööstusettevõtted, aga ka globaalsed ettevõtted. HAGO suur ja paindlik teenindusportfell on meie klientide eeliseks. "Kõik ühest allikast" - mitte alati kõige odavam, kuid sünergia kaudu tavaliselt kõige "odavam", usaldusväärsem ja seega kõige ökonoomsem viis. Alustades äripaberitest ja vormidest, reklaamimaterjalide ja kataloogide kaudu kuni pakendite, kleebiste, etikettide, kasutusjuhendite ja komplektsete süsteemideni. Eelkõige on meie tugevuseks usaldusväärne tehniline tarne - just in time või kaubalaos -. Igaüks, kellel on kunagi olnud tootmisseisak puuduvate osade tõttu, teab, kui kalliks võivad osutuda ebausaldusväärsed partnerid. Päris paljud meie kliendid usaldavad meid täiusliku kvaliteedi õigeaegseks tarnimiseks.

... keskmise suurusega ettevõtetele, kaubandusele ja kaubandusele.

Samal ajal kui teie hoolitsete oma klientide eest, hoolitseb HAGO teie väljanägemise eest. Logo, äridokumendid, brošüürid, teie internetipresentatsioon - lihtsalt kõik, mida ettevõte tänapäeval vajab, et end turul positiivselt esitleda. Olenemata sellest, kas teil on üks või 1000 töötajat. Teil on kogenud kontaktisik 1000 visuaalse kommunikatsiooniga seotud küsimuste jaoks. HAGO on õige partner.

... ühendustele, kirjastustele ja eraisikutele.

Soovite oma üritusele tähelepanu juhtida suurte plakatitega või avaldada regulaarselt oma klubi ajakirja? Siis on HAGO teie jaoks õige partner. Kas plakatid, kupongid, flaierid, pääsme või ajakirjad - me teeme seda teie jaoks - usaldusväärselt, odavalt ja õigeaegselt! Kaasa arvatud personaalne lähetustöötlus.

Kujundame ja valmistame tervituskaarte, pulmakaarte, jõulukaarte või isegi leinakaarte teie isiklike ideede järgi - individuaalselt teie jaoks! Ütle meile oma soovid - me teeme need teoks! Kiire, odav ja professionaalne. Neile, kelle jaoks internetiprinterite standardpakkumine on liiga lihtne.

... kirjastajatele ja autoritele.

Raamatud on igavikuks. Iidsetest aegadest saadik on nad olnud inimliku mõtlemise peeglid, mõtete ja ideede hoidjad üle aegade piiride. Raamat väärib erilist austust. HAGO on alati pühendanud erilist armastust ja hoolt raamatute kujundamisele ja tootmisele. Hästi kujundatud kirjapilt, tüpograafia, mis teeb lugemise lugejale naudingut, happevabad paberid, millel on pikk kasutusiga vastavalt DIN/ISO 6738, ning täiuslik köitmine PUR-tehnoloogiaga paperbacki või klassikaline niiditihendus bibliofiilsete teoste jaoks. Et lugejad saaksid neid pikka aega nautida