Kataloog

ZAGREB FAIR, Ltd.

10.04.2022 00:00

30. Zagrebi Boat Show

Reklaam aegunud

22-26 veebruar 2023

Zagrebi mess alustab uut majandusaastat traditsiooniliselt märtsis Zagrebi paadimessiga, mis on kõige külastatavam ja ettevõtlikum paadimess Horvaatias.

22.-26. veebruarini 2023 ootab teid Zagrebi südames asuv tõeline jahisadam oma alati uuendusliku näitusepakkumisega.

Juba 30 aastat on Zagrebi mess ja selle viiepäevane mess Zagreb Boat Show olnud paadisõitjate ning kõigi mere ja meretegevuse harrastajate kohtumispaik.

Zagrebi Boat Show järgib maailma trende. Tänu oma mitmekülgsele merendusalasele pakkumisele kuulub see kõige ulatuslikuma pakkumisega paadimesside hulka. Mess on huvitav nii äriinimestele kui ka laiemale avalikkusele, sest see pakub ühe katuse all laia valikut tegevusi; alates b2b-kohtumistest kuni vaatamisväärsusteni üldsusele.

Messil on esindatud jahtide, kiirpaatide, paatide, kajakkide, dingide, mere- ja päramootorite, sukeldumis-, purjetamis- ja muude veespordialade varustuse, uute paatide ja meresõiduvarustuse tutvustamine Horvaatia turul, atraktiivne merendusfotode näitus, kaunid näited Horvaatia traditsioonilisest laevaehitusest puidust...

Peaaegu kõik olulised kodumaised laevaehitajad, kes on tunnustanud Zagrebi Boat Show'd kui kohta, kus Horvaatia äritegevuse tipptaset, traditsioone ja kogemusi, mis on esitatud elegantsetes paatides, rõõmustavad külastajaid ja tulevasi paadikasvatajaid. Oma teenuseid pakuvad arvukad Horvaatia jahisadamad, prahtimisfirmad, laevatehased ja -agentuurid, klubid, asutused ja ühendused, mis on seotud paadisõidu ja mereturismiga.

Oleme taganud kõik vajalikud ohutus- ja tervisemeetmed vastavalt riikliku kodanikukaitse peakorteri ja Zagrebi linna kodanikukaitse peakorteri suunistele ning pakume oma eksponentidele muude soodustuste hulgas ka nn Covid-soodustust 10%.

"SAIL, AVASTUS, ELAMINE" on Zagrebi paadimessi moto, seega purjetame koos üle Zagrebi messi paadimessi.

Ootame huviga teiega kohtumist!


Reklaam aegunud

Rubriik
Pakkumine

Riik
Croatia

Piirkond
Zagreb

Asukoht
Zagreb

Lõppkuupäev
17.04.2022 17:30