Kataloog

Orgaanilised Schisandra marjad

24.06.2022 00:00

Orgaanilised Schisandra marjad

Vasta kuulutusele

Ladinakeelne nimi:

Spetsifikatsioon : (100% looduslik, säilitusaineid ei ole lisatud)

Niiskus : <18%

Lisandite sisaldus: <1%

Tuhk: <3%

Pulber: 60-80mesh

Säilitamine: Säilitamine: Hoida jahedas ja kuivas kohas

Rakendused:

orgaanilised schisandra marjad on populaarne traditsiooniline hiina ravimtaim .

Hiinlased on traditsiooniliselt kasutanud schisandrat kui kogu keha toitvat toonikut, millel on kõik viis maitset ja mis toetab kõiki viit "elementi". Hiina mõtteviisi järgi tähendab see, et see toetab üldist tervist ja paljude peamiste bioloogiliste süsteemide toimimist. Lääne mõtteviisi kohaselt tähendab see sageli seda, et ravimtaim või taimne aine aitab meid stressi suhtes vastupidavamaks muuta.

Fructus Schisandrae: Esimene sõna "Wu" tähendab "viis". Teine sõna "Wei" tähendab "maitset" ja kolmas sõna "Zi" viitab "seemnele".

Nagu taime nimi viitab, on Fructus Schisandrae viie maitsega seeme, mis on hapu, mõru, magus, terav ja soolane.

"Fructus Schisandrae" on omadustelt soe. See sisaldab kõiki viit maitset." Viljakest on magus, viljakest on hapu ja seemne tuum on kibe ja terav. Kõik need osad on soolase maitsega. Selle rohu valdavad maitsed on aga hapu ja soolane.

Fructus organic schisandra marju kasutatakse Hiina meditsiinis kopsude astronoomiliseks ja neerude toitmiseks. See aitab toota kehavedelikku, peatada higistamist, tugevdada olemust ja leevendada kõhulahtisust. Samuti võib see rahustada südant ja rahustada meelt.

Schisandra chinensis lõuna- ja põhjaosa erinevus

Hiinas on kaks liiki: lõunaosa Schisandra chinensis ja põhjaosa Schisandra chinensis.

Lõuna Schisandra chinenssi algne kasvukoht on Shaanxi ja Hubei provintsis. Jilin, Heilongjiang ja Liaoningi provintsid on põhiline Schisandra chinensis'e algupärane kasvukoht.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China