Kataloog

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

02.08.2022 00:00

Kivisöepõhine granuleeritud/granuleeritud/pulbriline aktiivsüsi õhu/gaasi puhastamiseks ja veepuhastuseks

Vasta kuulutusele

Kivisöepõhine aktiivsüsi gaasi ja vedeliku adsorptsiooniks

Granuleeritud aktiivsöe valmistatakse aktiivsöe ekstrudeerimise teel silindrikujulisteks graanuliteks, mille läbimõõt on 0,8-12 mm. Nende suur aktiivsus ja pindala muudavad selle ideaalseks paljudeks aurufaasi rakendusteks.

Aktiivsöel on erilised omadused, mis võimaldavad tal eemaldada õhust lenduvaid orgaanilisi ühendeid (VOC), lõhnu ja muid gaasilisi saasteaineid. Seda kasutatakse peamiselt heitgaaside töötlemisel, nagu H2s, Co, CO2, N2. mürgiste gaaside puhastamine, gaasitöötlus, tööstus- ja olmevee puhastamine, lahustite taaskasutamine jne

Granuleeritud aktiivsüsi, mis on toodetud valitud kivisöeklasside auruaktiveerimise teel.

See on kõrge aktiivsusega granuleeritud aktiivsüsi, mida toodetakse auruaktiveerimise teel valitud bituminoossest kivisöest. Täiuslik tasakaal adsorptsiooni ja transpordipooride vahel tagab optimaalse tulemuslikkuse paljudes veepuhastusrakendustes. See on suure tihedusega adsorbent, mis sobib mitmesugustes rakendustes, näiteks (joogi-)vee ja tööstuslike protsessivedelike puhastamiseks.

Pulbrilised aktiivsöed (PAC) on ASTMi määratluse kohaselt osakesed, mis läbivad 80-mõõdulise sõela (0,177 mm) ja väiksemad. Tootmistingimuste muutmisega luuakse sisemine pooride struktuur, mis annab igale tootetüübile spetsiifilised adsorptsiooniomadused. Toote valik konkreetse rakenduse jaoks varieerub erinevate lisandite ja spetsiifiliste töötlemistingimuste tõttu.

Pulbrilise aktiivsöe (PAC) adsorptsioonivõime muudab selle ideaalseks mitmesuguste saasteainete eemaldamiseks veest, õhust, vedelikest ja gaasidest.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Hebei

Asukoht
Shijiazhuang