Kataloog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

26.08.2022 02:00

Toiduõlist valmistatud torud?

Vasta kuulutusele

Uue põlvkonna tuubid "Eppendorf Tubes® BioBased" on valmistatud 90 % ulatuses "bioringlusest", taastuvast toorainest (taaskasutatakse nt toiduõlijäätmetest ja -jääkidest) ja 10 % fossiilsest toorainest. Seega on need keeratava korgiga torud suurustes 5,0 ml, 15 ml, 25 ml ja 50 ml valmistatud sertifitseeritud polüpropüleenist, mis põhineb taastuval, ringlussevõetud toorainel, ja neid nimetatakse "BioBased".

See tähendab, et Eppendorf ei keskendu enam ainult uute toodete arendamisele, vaid ka uutele tootmismaterjalidele. Kooskõlas kontseptsiooniga "Reduce, Reuse, Recycle" on peamine eesmärk toota polümeertooteid palju säästvamalt, ilma et see kahjustaks tagatud tootekvaliteeti ja jõudlust, mida on vaja üha nõudlikumates teadusuuringutes.

Oldenburgis/Saksamaal asuv tarbekaupade tootmiskeskus vastab ISCC PLUS (International Sustainability & Carbon Certification) sertifitseerimissüsteemi nõuetele.Lisaks sellele on torude jätkusuutlikkus sertifitseeritud "My Green Lab®" poolt "ACT sertifikaatidega" (Accountability, Consistency, Transparency).


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
Germany