Kataloog

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

26.09.2022 09:00

monopropüleenglükool Ida-Hiinast

Vasta kuulutusele

Küllastumata polüester, epoksü, polüuretaanvaik

Propüleenglükooli kasutatakse sageli elektroonilistes sigarettides, et parandada maitset ja tekitada parem kurguhoob.

Vapingu jaoks mõeldud maitsestatud "e-vedeliku" pudelil on peamise koostisosana propüleenglükool. Propüleenglükooli kasutatakse tavaliselt õhusõidukite jäätumise vähendamiseks.

Propüleenglükooli kasutatakse ka mitmesugustes söödavates toodetes, näiteks kohvipõhistes jookides, vedelates magusainetes, jäätises, vahustatud piimatoodetes ja limonaadides. ravimite või kehahooldustoodete manustamiseks kasutatavad aurustid sisaldavad sageli koostisainete hulgas propüleenglükooli. Propüleenglükooli kasutatakse lahustina paljudes ravimites, sealhulgas suukaudsetes, süstitavates ja paiksetes ravimpreparaatides, näiteks diasepaami ja lorasepaami puhul, mis on vees lahustumatud. Teatavates kunstlike pisarate valmististes, nagu Systane, kasutatakse propüleenglükooli koostisosana.Nagu etüleenglükool, on ka propüleenglükool võimeline alandama vee külmumispunkti, mistõttu seda kasutatakse õhusõidukite jäätumisvedelikuina. Vee ja propüleenglükooli segusid, mis on värvitud roosaks, et näidata, et segu on suhteliselt mittetoksiline, müüakse matkaautode või laevade jäätumisvastaste ainete nimetuse all.Propüleenglükooli kasutatakse sageli etüleenglükooli asendajana madala mürgisusega keskkonnasõbralikes autode jäätumisvastastes ainetes. Propüleenglükooli kasutatakse veterinaarmeditsiinis mäletsejaliste hüperketoneemia suukaudseks raviks. Glükoos, mida võib kasutada mittemäletsejalistel sel eesmärgil, ei ole tõhus, kuna seda tarbivad mäletsejaliste mikroobid.Propüleenglükool metaboliseerub osaliselt mäletsejalistes propianaadiks, mida saab kasutada energiaallikana.

Ülejäänud osa imendub vereringesse ja kasutatakse maksas glükoneogeneesiks.C3H8O2Puhtus99,95%ErinäguVärvitu, selge, hügroskoopiline vedelikKlassKaubaklassKAS-nr.57-55-6H.S kood29053200EINECS-nr.200-338-0Niiskus≤0,2Vaba hape ppm≤75Ash ppm≤80Soojuspunkt188,2℃Molekulmass76,09BRN NO.1340498Suhteline tihedus1.0362(20 ℃, 4 ℃)murdumine1.4329Välgumispunkt98.9 ℃(sulgemine)/107 ℃(avamine)mürgisusMadal sulamistemperatuur-60


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Anhui

Asukoht
Tongling