Kataloog

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

29.09.2022 11:00

Õmblusteta lihvimistorud, kroomplaat vardad hüdrosilindrite jaoks Tootja

Vasta kuulutusele

XUD STEEL, YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY, töötab kuldne tootja ja tarnija õmblusteta Honing torud, Chrome plaat vardad, täpsus õmblusteta külmtõmmatud terastorud, hüdraulilised silindrid, hüdraulilised Jacks, gi / ppmi terasest rullid turgudele üle kogu maailma.

XUD STEEL (YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY), mille pindala on üle 50 000 ruutmeetri ja rohkem kui 100 töötajat, asutati 2005. aastal ja mille aastane toodang on üle 60 000 tonni. XUD STEEL töötab professionaalse tootja ja eksportijana terasetoodete jaoks, keskendudes peamiselt õmblusteta süsinikterastorudele, külmtõmmatud täppistorudele, kolbvarrastele, täppishoonitud torudele, hüdrosilindritele, hüdraulilistele tõstukitele, legeeritud/tsingitud terastorudele, tsingitud/eelvärvitud tsingitud terasrullile ja -ribadele.

Meie ettevõte hoiab aastaringselt sõbralikke ja koostöösuhteid kodumaiste Top 10 terasetehaste vahel. Strateegiliste partnerite hulka kuuluvad: TPCO, BAOWU, XINYEGANG, ANSTEEL, BAOGANG GROUP, VALIN jne. Meil on oma töötlemistehased Põhja- ja Lõuna-Hiinas, et pakkuda klientidele rohkem kohandatud teenuseid, nagu peenviimistlus (lihvimine / lihvimine / poleerimine), kuumtöötlemine, pikkuse lõikamine, pinnatöötlus jne.

Suurepärase tehnoloogia ja rikkaliku kogemuse selles valdkonnas juba aastaid, meie tooted ja teenus vastavad täielikult erinevate klientide nõudmistele, me võiksime toota vastavalt lõppkasutajate erivajadustele / joonistele, mis laialdaselt saavutavad klientide tunnustuse ja maine kodumaiste ja kogu maailmas. XUD STEELi müügivõrk hõlmab paljusid riike. Näiteks USA, Austraalia, Saksamaa, Itaalia, Mehhiko, Brasiilia, Venemaa, Ukraina, Lõuna-Korea, Tai, Vietnam, Filipiinid, Sri Lanka, Malaisia, Indoneesia, Madalmaad, Saudi Araabia, Iraan, India, Araabia Ühendemiraadid jne.

Meie terasetooted on laialdaselt rakendatud hüdraulilise rõhu masinate, pneumaatiliste lineaarsete ajamite, nafta-õli puuraugu pumba silindrite, mikro-mootori kest, määrdeõli palli pühkimissüsteemide, alumiiniumfooliumi torni, kõrgsurve gaasiballoonide, auto võlli, tekstiili, trükkimise ja värvimise, klaaspakendi, ülekanderulli ja muude valdkondade, ehituse (teraskonstruktsioon), kodumasinate, autotööstuse, konteineri (teraspargi tootmine), transpordi ja mööblitööstuses.

Nagu professionaalne tootja ja tarnija täpsus õmblusteta terastorude/torude, hüdrosilindrite, hüdrauliliste tõstukite, gi/ppgi terasrullide jaoks, oleme saanud ISO 9001 kvaliteedisertifikaadi ja ISO 14000. Meie teadus- ja arendustegevuse meeskond töötab koos, et pakkuda kvaliteetseid tooteid vastavalt klientide nõuetele. Sõbrad üle kogu maailma on soojalt oodatud külastama XUD STEEL ja arutada küsimusi koostöö. Lisateavet meie kohta, teretulnud külastage meie kodulehel www.xudsteel.com.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
PLANTS: SHANDONG CHINA/CHANGZHOU CHINA/ZHEJIANG CHINA.

Asukoht
YOUTH INDUSTRIAL AREA, DAIYUE DISTRICT, TAI'AN CITY, SHANDONG PROVINCE, CHINA.