Kataloog

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

29.09.2022 10:00

Hiina parimad automaatsed vormimismasinate tootjad

Vasta kuulutusele

ZhuoJie masinate tootmine ja müük automaatse vormimise masin, täisautomaatne vormimise masin on omamoodi savi liiva valamise seadmed, peamiselt tootmise auto osad, kaevukaaned, hall raud, duktiilse rauast valandid nagu pump, kõrge efektiivsus, iga liivavalu 25 sekundit, säästa tööjõudu ja töötaja jälgida töö masin, kõrge toote kvaliteet, masin pressitud välja kõvadus liivavormi, vigadeta kasti.

Linyi Zhuojie Machinery Co., Ltd. asub Linyi Mold teaduse ja tehnoloogia tööstuspark, filiaal asub Suqian, Jiangsu, alates selle loomisest veebruaris 2010, on pühendunud pakkuda enamik väikeste ja keskmise suurusega casting ettevõtete kõrge intelligentsuse, kõrge usaldusväärsuse, kõrge hinnaga tulemuslikkuse automaatse vormimise seadmed. Ettevõtte vaimu "innovatsioon, harmoonia ja win-win" ärifilosoofia, alati kinni sõltumatu teadus- ja arendustegevuse disain ja pidevalt kohaldada uut tehnoloogiat, uusi materjale, uus protsess, casting, eriti auto osad, riistvara tööstuse, on laialdaselt kasutatud ja kõrgelt tunnustatud, müük kasvas aasta-aastalt, kuni 90 miljonit jüaani aastas. Nagu kõrgtehnoloogiline tööstus, Linyi Zhuojie on loonud pikaajalise koostöösuhte Qingdao Tehnikaülikooliga, realiseerides "kooli ja ettevõtte koostöö, tööstuse ja ülikooli vahelist kasu". Talentide ja poliitika tugeva toetusega on ettevõtte tooted võitnud rohkem kui 50 riiklikku patenti ning võitnud "Riikliku valukoja seadmete innovatsiooniauhinna" ja "SX26070 üles ja alla liiva automaatse modelleerimise ja riikliku valukoja seadmete innovatsiooniauhinna", mille on välja andnud Hiina valukoja assotsiatsioon. See on juhtinud kodumaiste valamisseadmete ajakohastamist.
Selleks, et tagada seadmete kõrge stabiilsus, me nõuame, et võtta vastu rahvusvahelise liini komponentide tarnijad, elektriline kasutada Saksamaa Siemens, pneumaatiline võtta Jaapani SMC, CKD osad, hüdrauliline süsteem võtta Saksamaa rexroth, Jaapani õli uuringud jne, pärast kontrollimist, turu tunnustamine ja toetus, kliendigrupis muutunud mineviku tigeda konkurentsi hind Lead heatahtlik areng casting seadmete tootmise tööstuse.
Aastate jooksul me ei unusta algset kavatsust, maa-alune, raske teha tooteid ja teenuseid, tööstuses võita maine. Nagu seadmete tarnijad, me teame, et edu iga saavutus kõik kliendid ja areng, seetõttu alati esmatähtsaks klientide huve, meie müügi ja disaini töötajad kuulata hoolikalt oma taotlusi ja ettepanekuid, mitte seadmete kui lõppeesmärk müügi, müügi edu, on alles alguses meie teenus, ZhuoJie pärast 7 * 24 tundi, pakkuda elukestvat tehnilist tuge klientidele. See on usaldus toote, vaid ka vastutab kliendi eest. Ettevõte on alati järginud 100% kliendi rahulolu teenuse eesmärk, et enamik uusi ja vanu kliente pakkuda põhjalikumat, läbimõeldud, kiire teenust. Tulevikus läheb Linyi Zhuojie maailmale koos käsitööliste tipptaseme vaimuga ja noorendab riiki teaduse ja tehnoloogiaga.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
linyi

Asukoht
Luozhuang Mould Industrial Park