Wuhan mengyang biotechnology co.,ltd
11.11.2022 05:00
Säilitusaine keemiliste toidulisandite jaoks uurimuslikel eesmärkidel, laos ja ohutult kasutatav.
Toote kirjeldus
Säilitusaine CAS 24634-61-5 kaaliumsorbaat
Keemiline nimetus. Kaaliumsorbaat
Molekulvalem: C6H Molekulvalem: C6H7KO2
Molekulmass: 150,22
Omadused: Valged kristallid või kristallilised graanulid
Valged kristallid või kristallilised graanulid
Pakume ka pulbrina
Kaaliumsorbaat on sorbiinhappe kaaliumsool, mille keemiline valem on C6H7KO2. Selle peamine kasutusala on toidu säilitusaine.
Kaaliumsorbaat on tõhus mitmesugustes rakendustes, sealhulgas toiduainetes, veinis ja kehahooldustoodetes.
Kaaliumsorbaat saadakse sorbiinhappe reageerimisel võrdse koguse kaaliumhüdroksiidiga. Saadud kaaliumsorbaati võib kristalliseerida etanooli vesilahusest.
Punkt FCC-V/E202 Tulemus
Märgistus Vastab standardile Vastab standardile
Välimus Valged graanulid või pulber Valged graanulid
Katsetulemus 99,0% - 101,0% 100,71%
Vabad happed (sorbiinhappena) max 1% Ei tuvastatud
Vabad alused (K2CO3-na) max 1% 0,7%
Raskmetallid (Pb-na) ≤ 10 ppm < 10 ppm
Arseen (as As) ≤ 3 ppm < 3 ppm
Kuivamiskaotus ≤ 1,0% 0,38
Plii ≤ 2 ppm < 2 ppm
Sulamistemperatuur (sorbiinhappena) 133,0°C-135,0°C 133,0ºC-135,0ºC
Elavhõbe ≤ 1 ppm 0,0016 ppm
Aldehüüdid ≤ 0,1% 0,002%
Kaaliumsorbaadi roll
Kaaliumsorbaat võib tõhusalt pärssida kahjulike mikroorganismide, nagu hallitusseened, pärmid ja hapnikbakterid, Staphylococcus aureus ja Salmonella, kasvu ja paljunemist, kuid on ebatõhus kasulike mikroorganismide, nagu anaeroobsed bakterid, suhtes.tive mikroorganismid, nagu anaeroobsed bakterid ja Lactobacillus acidophilus, peaaegu tugevamalt arengu kui steriliseerimise vastu, pikendades tõhusalt toidu säilivusaega ja säilitades selle algse maitse
Kaaliumsorbaat Rakendused
1. Kasutatakse laialdaselt toidu-, kosmeetika-, põllumajandus- ja muudes tööstusharudes. Hallitus- ja pärmseente inhibiitorid, toiduained, fungitsiidid, denaturandid õli kuivatamiseks, bakteritsiidid jne.
2. Sorbiinhape alkoholis ja jookides.
3. 3. sorbiinhape sojakastmes, sojakastmetoodetes ja hapukurkides.
4. Sorbiinhape ja kaalium veetoodetes.
5. Sorbiinhape liha ja vorstide puhul.
6. Sorbiinhape värsketes köögiviljades ja puuviljades.
7. Sorbiinhape pagaritoodete säilitamisel.
8. Sorbiinhape konservides, kondiitritoodetes ja värsketes toiduainetes.
9. Sorbiinhape värskes juustus.
10. Sorbiinhape margariini säilitamisel.
11. Värske toidu säilitusaine, sorbiinhape muudes toodetes.
Rubriik
Pakkumine
Riik
China
Piirkond
Hubei
Asukoht
Wuhan