Kataloog

HUBEI QIANJIANG KINGPHAR MEDICAL MATERIAL CO., LTD.

HUBEI QIANJIANG KINGPHAR MEDICAL MATERIAL CO., LTD.

HUBEI QIANJIANG KINGPHAR MEDICAL MATERIAL CO., LTD.

25.10.2022 17:00

KINGPHAR MEDICAL MATERIAL CO., LTD. meditsiinitarvete jaoks

Vasta kuulutusele

Kontserni ettevõte, mis tegeleb kudumise, pleegitamise, meditsiinitarvete tootmise jne.

Rohkem kui 800 töötajaga, erinevate kangastelgede, voldimismasinate, õmblusmasinate, steriilsete pakendiseadmete ja sidemete masinaga 500 komplekti ning puhta hapniku rull-tüüpi pleegitusliinidega. Meie kirurgilise sidumise / meditsiinitarvete tootmisvõimsus on üle 1000 x 40' FCL.

Meil on standardiseeritud rajatise hoone meditsiinitarvete tootmiseks ja tootmiskeskkonna kontroll on teostatud rangelt vastavalt GMP, FDA, EN standardile, klassi 100 000 puhastusruumiga, mõistliku tootmise üldise korraldusega, arenenud tootmisvahendite ja teadusliku juhtimisega.

Kõiki meie tooteid eksporditakse rohkem kui 80 riiki ja piirkonda, eriti USA-s ja Euroopas, kus on rohkem kui 200 klienti, sealhulgas mõned peamised osalejad meditsiinivaldkonnas. Sellel on hea maine rahvusvahelisel turul.

Meile omistati üks " First 500 China National Business Credit Enterprices", mille on välja andnud Hiina väliskaubandusettevõtete assotsiatsioon, Hiina Rahvavabariigi kaubandusministeerium ja Hiina väliskaubandusettevõtete krediidisüsteemi eksperthindamise komitee.

 


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
HuBei

Asukoht
Wuhan