Kataloog

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

21.03.2023 01:00

Hingamise vesinikugeneraator

Vasta kuulutusele

Masin on varustatud maailma tipptasemel Spe (Solid Polymer Electrolyte) tehnoloogiaga, mida tuntakse ka kui PEM (Proton Exchange Membrane). Kuni 99,99% ulatuses kõrge puhtusastmega vesinikku toodetakse puhta vee elektrolüüsi teel väga stabiilse vesiniku väljundvoolu ja rõhu abil. Seadmel on suur digitaalne ekraan: H2 väljundvool, H2 töötingimused, H2 puhtus, 1 -. 6 tunni aja seadistamise funktsioon, järelejäänud tundide ja minutite näidik, madala veesisalduse häirefunktsioon, TDS kõrge funktsioon. Samuti on olemas puhkeoleku režiim, mille puhul on võimalik kasutada ainult puhast vesinikku või vesinikku ja hapnikku koos.

Seadmel on veetaseme indikaator ja mitmesugused ohutusfunktsioonid, mis tagavad ohutu kasutamise. Seadme sisse on paigaldatud väga tõhus puhastusseade, mis puhastab vett ja klient peab vee vahetama vaid kuue kuu pärast. Need pikaealised masinad võivad toota vesinikku 5-10 aastat ilma riketeta, sest kasutatakse ainult kvaliteetseid osi.

Kogu masin on väljastpoolt valmistatud rauast, mis muudab selle kasutamise stabiilsemaks ja vastupidavamaks. Saadaval kahes värvitoonis, valge ja kuldne.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Shandong Province

Asukoht
Jinan