Kataloog

Beta 3D Scanner

Beta 3D Scanner

Beta 3D Scanner

16.03.2023 06:00

Creaform GoSCAN 50

Vasta kuulutusele

Müüa kasutatud Creaform GoSCAN 50, väga kergelt kasutatud 2014. aasta, vähe tunde kasutatud
Ikka nagu uus, suurepärases töökorras. Integreeritud VXelements tarkvaraga. Müüa koos lisatarvikutega kandekott, kalibreerimisplaat, toiteallikas, kohandatud USB-kaabel.

Creaform GO!SCAN 50 on kõige mitmekülgsem kaasaskantav 3D-skanner. Hübriidpositsioneerimise, professionaalsete mõõtmiste ja täisvärvilise skaneerimise abil suudab GO!SCAN 50 kõike seda teha, pakkudes samas kasutajatele kõige lihtsamalt kasutatavat valge valguse 3D-skaneerimise kogemust.

Go!SCAN 50 kasutab struktureeritud valge valguse tehnoloogiat, et 3D-skaneerida mitmesuguseid objekte ja nende tekstuure (värve): mehaanilisi osi, ajaloolisi esemeid, makette ja prototüüpe.

Creaform Go!SCAN 50 sobib keskmise suurusega ja suurte objektide skaneerimiseks. Lisaks pakub see 3D-skanner väga huvitavat hinna ja jõudluse suhet. See sobib erinevateks kasutusviisideks, nagu näiteks pöördprojekteerimine, projekteerimis- ja tootmisprotsesside kõik etapid, muuseumipärandi säilitamine, restaureerimine, digitaalne arhiveerimine ja meelelahutus.

Creaform GoSCAN 50 tehniline kirjeldus
Osade suurusvahemik (soovitatav): 0.3 - 3,0 m
Resolutsioon: 0.5 mm
Täpsus: Kuni 0,10 mm (0,004 in)
Kiire 3D-skaneerimine: Skaneerimine: Tüüpilised objektid skaneeritakse 5 minutiga või vähem
Värviline skaneerimine: Visuaalselt silmatorkavad värvitulemused, uskumatu detailsusega.
Valgusallikas: Valge valgus (LED)
Tekstuuri eraldusvõime: 50 kuni 150 DPI
Tekstuurivärvid: 24 bitti
Integreeritud tarkvara: VXelements
Ühilduv tarkvara: VXelements 3D Systems (Geomagic® Solutions), InnovMetric Software (PolyWorks), Dassault (CATIA V5 ja SolidWorks), PTC (Pro/ENGINEER), Siemens (NX ja Solid Edge), Autodesk (Inventor, Alias, 3ds Max,
Kaasasolevad lisaseadmed: Kandekott, kalibreerimisplaat, toiteallikas, kohandatud USB-kaabel.
Lisatarvikud: Sertifitseeritud sülearvuti, välitingimustes kasutamiseks (välitingimustes, kohapealse skaneerimise jaoks)


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
Indonesia

Piirkond
east asia

Asukoht
Jakarta

Lõppkuupäev
12.03.2025 23:35