Kataloog

HSS vormimisnuga "Berlin Profile"

27.02.2023 15:00

HSS vormimisnuga "Berlin Profile"

Vasta kuulutusele

1 komplekt HSS-liistmisnoad + deflektor "Berliner", "Altberliner" või "Hamburger Profil" liistude ja põrandaliistude jaoks

1 komplekt HSS-profiiliga noad + deflektorid Berliini, Vana-Berliini või Hamburgi profiiliga liistude valmistamiseks. Selle komplekti, mis koosneb 2 profiilinugadest ja 2 profileeritud deflektorist, saate hõlpsasti valmistada oma jalatsi- ja põrandaliistud ning põrandaliistud. Komplekt sobib ideaalselt 40 mm universaalse turvaprofiiliga lõiketera ja ka 40 mm laiuse Uni profiiliga lõiketera lisaseadmeks eurosüsteemis. See lõikurikomplekt vastab BG-määrustele ja seda tarnitakse plastpakendis. Pange tähele, et lõikurpea, klammerdusvahendid või muud tarvikud ei kuulu komplekti.

HSS-profiiliga lõikekomplekt "Hamburg / Berlin / Altberlin" liistude või aluslaudade jaoks on loodud selleks, et jäljendada Põhja-Saksamaa suurlinnade ja eelkõige Berliini suurtes linnades kasutusel olevate vilhelmiini stiilis liistude stiilset kujundust. Seetõttu on selle profiili jaoks kujunenud välja erinevad nimed jalakäsiplaatidele ja sokkelplaatidele. Altberliner-jalapprofiili võib siiski leida ka paljudes teistes Saksamaa piirkondades. Sõltuvalt piirkonnast nimetatakse seda profiili ka "Hamburgi sokliks", "Berliini sokliks" või "Vana-Berliini sokliks".


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
Germany

Piirkond
Sachsen

Asukoht
Wurzen