Kataloog

HCM MEDICA meditsiinilise endoskoobi kaamera pildisüsteem LED külm valgusallikas

02.03.2023 00:00

HCM MEDICA meditsiinilise endoskoobi kaamera pildisüsteem LED külm valgusallikas

Vasta kuulutusele

HCM MEDICA on enam kui 13 aastat keskendunud endoskoopi ja mikroskoobi optilistele toodetele, mis on juhtiv tootja endoskoobi kaamerapildisüsteemi jaoks, keskendudes eelkõige valgusele ja pildile. Meie asukoht on Jiangsu, Hiina, müüme Ameerikas, Euroopas, Aasias, Lähis-Idas, Kagu-Aasias, Okeaanias, Aafrikas.

Peamised tooted on järgmised:

Oleme läbinud ISO 9001, 13485 ja CE kontrolli, meie kvaliteetsed tooted on toonud meile väga hea maine. Oleme läbinud ISO 9001, 13485 ja CE kontrolli, meie kvaliteetsed tooted on toonud meile väga hea maine. Alati eeltoodangu proov enne masstootmist; Alati lõplik kontroll enne saatmist.

Me kasutame LUMINUS LED-pirni, mis on imporditud USA-st, tagab teile parima valguse oma kaamera jaoks algsest allikast.

Rohkem kui 95% meie tarvikutest on imporditud, me ei kasuta kunagi madala kvaliteediga tarvikuid.

2-aastane garantii kogu valgusallikale. Tegelikult ei ole meie valgusallikas hoolika opreationi korral rohkem kui 6-8 aasta jooksul kasutusest väljas.

Me hoiame alati sammu turu arengu ja kasutajate nõuetega, oleme regulaarselt ühenduses paljude edasimüüjate, arstide, tehastega kogu maailmas. Me kogume nende tegelikke vajadusi ja valmistame neile täpse toote, kliendi rahulolu on alati meie igapäevase töö eesmärk.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine