Kataloog

Fruktoos kristalliline

06.03.2023 11:00

Fruktoos kristalliline

Vasta kuulutusele

Kristalliline fruktoos on ideaalne tervislik magusaine, mida töödeldakse maisist. See on hinnanguliselt umbes 20% magusam kui lauasuhkur ja 5% magusam kui HFCS.

Toote eelised:
1) see on looduslik magusaine, mitte kunstlik magusaine, kuna fruktoos esineb looduslikult puuviljades ja köögiviljades, samuti mees.
2) see on looduslikult esinevate suhkrute seas kõige magusam. Selle magusus on 1,3-1,8 korda suurem kui sahharoosi magusus. Sama magususe saavutamiseks võib selle kasutamist vähendada võrreldes sahharoosiga. Magusus on selle kõige olulisem omadus muude eeliste suhtes. Selle magusus ei ole fikseeritud, vaid muutub vastavalt temperatuurile. Mida madalam on temperatuur, seda suurem on magusus.
3) keele maitsepungad tajuvad fruktoosi esimesena võrreldes glükoosi ja sahharoosiga ning see tajumine kaob kiiresti. See ei varja glükoosi ja sahharoosi maitse vabanemist, kuna selle maitse vabanemise tipp ilmneb enne glükoosi ja sahharoosi. Selle tulemusena ei paranda ja/või säilita joogi maitset kristallilise fruktoosi lisamisega.
4) tõenäoliselt ei muudeta seda streptokokkide poolt suuõõnes happeks. Erinevalt sahharoosist ei kasuta streptokokk seda glükaani tootmiseks, takistades seeläbi hambakaariese teket. Seetõttu võib seda kasutada magusainetena lastele mõeldud toodetes.
5) madala glükeemilise indeksi tõttu tõuseb veresuhkur pärast söömist aeglaselt ja vajab vähem insuliini kui teised suhkrud, mis on kasulik 2. tüüpi diabeedi ja rasvumisega inimestele.

Toote kasutamine: seda kasutatakse tavaliselt toidus ja jookides toitev magusainetena. Samuti võib seda kasutada kosmeetikatoodetes niisutajana.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Shanghai

Asukoht
No.201 Xin Jinqiao Road