Shanghai Unitebiz International Trade Co., Ltd
05.04.2023 00:00
D-glükoosmonohüdraat
Dekstroosi monohüdraat,
on D-glükoosi, loodusliku monosahhariidi ja süsivesikute monohüdraatvorm, mis annab magusust ja energiat paljudes erinevates toiduainetes. Dekstroosi monohüdraadi tootmiseks kasutatakse toorainena maisitärklist. Maisitärklise muutmiseks dekstroosiks võetakse kasutusele kahekordne ensüümtehnika. Kontsentreerimise, kristalliseerimise, dehüdratatsiooni, abstraheerimise ja aurustamise teel saadakse sellest valge kuusnurkne kristallhelbe, dekstroosmonohüdraat. Seda kasutatakse laialdaselt toiduainetes ja jookides magusaine, näiteks roosuhkru asemel.
Rakendused:
-kondiitritooted
-koogid
-joogid
-küpsised
-koogid
-marmelaadid
-želeed
-meeditooted
-.energiajoogid
-õlu/alkohoolsed joogid
-süsivesiniku allikas MSG, vitamiinide, antibiootikumide ja orgaaniliste hapete jne tootmiseks.
-materjal muude maisist sõltuvate toodete, nagu glükoosisiirup, sorbitool ja kõrge fruktoosisisaldusega siirup jne. tootmiseks.
Rubriik
Pakkumine
Riik
China
Piirkond
Shanghai
Asukoht
Shanghai