Kataloog

Tekstiiltooted hotellinduse jaoks

17.03.2023 00:00

Tekstiiltooted hotellinduse jaoks

Vasta kuulutusele

DPF TEXTILE on juhtiv kõrgekvaliteediliste tekstiilitoodete tootja ja eksportija, mis on mõeldud külalislahkuse jaoks kogu maailmas.

Shanghai DPF Textile Co., Ltd. asutati 2006. aastal. Üks parimaid Hiina hulgimüügi tarnijaid. Meie põhitegevus on hotellide ja teiste asutuste varustamine kohapeal ja kogu maailmas igasuguste toodetega, nagu vannituba/ruum/restoranipesu.

Meie kogenud töötajad on valmis rahuldama klientide nõudlust üle 100 riigi ja pakkuma neile perfektset teenust nende vajadusele, et edendada oma äri 3-5 tärni standardist.
Meie tehas asub Nantongi linnas, mis hõlmab 30 000 ruutmeetri suurust pinda. Kokku 200 töötajat. Meie tootmisliinil kasutada uusimat tehnoloogiat töötlemise ja tootmise kõik liiki kangad arvutipõhise kontrollisüsteemi täiuslikkuse toote rätiku kangastelgedel, pleegitamine, värvimine. Kõik on tehtud täpselt ja vastavad ISO9001 toote sertifitseerimine.

Oleme edukalt eksportinud oma tooteid Aasia / Euroopa / Põhja-Ameerika / Lõuna-Ameerika / Lähis-Ida / Aafrika ja Okeaania. Meie eesmärk on laiendada meie turgu kogu maailma, kõikidesse riikidesse. Seetõttu olete teretulnud meiega ühendust võtma meie veebisaidi või e-posti teel, et uurida meie äri teie turul ja loodame, et kuuleme sinust peagi.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Kontaktid

Riik
China

Piirkond
Shanghai