JHDcorp
04.09.2023 00:00
L-teaniin on teespetsiifiline aminohape, C7H14N2O3, mis moodustab 1% kuni 2% kuivatatud tee massist. Teaniin eraldati rohelisest teest esimest korda 1950. aastal. See on teele iseloomulik aminohape ja see on ka üks tee lõhna- ja maitseaineid. Sellel on tugev positiivne korrelatsioon rohelise tee kvaliteediga, korrelatsioonikoefitsient on 0,787 ~ 0,876. Tee enam kui 20 aminohappest moodustab teaniin 50% ~ 60% tee kogu aminohappest.
Funktsioon:
1) Vähendab veresuhkrut ja vererõhku.
2) Vähendab viirusi, vananemisvastane, kiirgusvastane.
3) Alandab vererõhku, maitse melioratsiooni mõju, toetab immuunsüsteemi.
4) Rakendatakse toiduainete valdkonnas, seda kasutatakse loodusliku antioksüdandina, vananemisvastase vahendina.
Kasutamine:
1) Kosmeetika ja igapäevase keemilise lisaainena omab kortsudevastast ja vananemisvastast toimet.
2) See võib hajutada plekki, ennetada ja ravida nahahaigusi ja tundlikkust, lagunenud hambaid, hambaplaaki, parodontiiti ja halitoosi, kaitsta nahka.
Rubriik
Pakkumine
Riik
China
Piirkond
Shaanxi
Asukoht
Xi'an
Lõppkuupäev
14.12.2029 15:55