Kataloog

Kummiga kaetud poti magnetid Hiinast

24.04.2023 11:05

Kummiga kaetud poti magnetid Hiinast

Vasta kuulutusele

Kummiga kaetud poti magnetid nimetatakse ka kummeeritud magnetid, mis on valmistatud tugevast neodüüm magnetid, vastupidav terasest osad ja TPV kummist. WZ Magnetics tootmine täielikult täielik valik kummi kattega Pot magnetid hoidmiseks & Fasterning ilma puurimine ja keevitusi.

WZ Magnetics on lahenduste pakkuja magnet tooteid, pakub erinevaid magnetilisi tooteid / süsteemid / lahendused asendada traditsioonilisi lahendusi kinnitamine, kinnitamine, hoidmine, jne.

Keskendub parimate magnetiliste kinnituslahenduste pakkumisele. WZ Magnetics on uhke, et pakub kvaliteetseid tooteid, mis on kavandatud vastavalt klientide vajadustele ja nõuetele. Meie ettevõte on pühendunud õigete toodete tarnimisele õigel ajal, mille kvaliteet, uuenduslikkus ja teenindus on ületamatu. Meil on kogemused täieliku toetuse pakkumisel alates prototüüpidest kuni partiideni ja pikaajalise kvaliteeditaseme säilitamisel suurte partiide puhul.

WZ Magneticsil on kogenud meeskond, kes on spetsialiseerunud erinevat tüüpi püsimagnetite, sealhulgas paagutatud ja seotud NdFeB, valatud ja paagutatud Alnico, paagutatud SmCo magnetite ja nendega seotud magnetiliste koostude tootmisele.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Jiangsu

Asukoht
Kunshan