Kataloog

Kummiga kaetud neodüüm magnetid

23.04.2023 11:00

Kummiga kaetud neodüüm magnetid

Vasta kuulutusele

Värv mängib rolli ka kummiga kaetud neodüümmagnetite puhul

Magnetite valimisel konkreetse rakenduse jaoks on oluline kaalutlus, millist katet kasutatakse. Kummiga kaetud magnetid pakuvad ainulaadseid eeliseid võrreldes muud tüüpi kattega. Erinevat värvi kummist kattekihti saab kasutada magnetite esteetilisuse parandamiseks või nende jõudluse parandamiseks teatavates rakendustes. Samuti pakuvad need värvilised katted täiendavat kaitset UV-kiirguse eest, mistõttu on need ideaalsed välitingimustes kasutamiseks.

Need katted pakuvad mitmesuguseid värvitoone alates punasest ja sinisest kuni rohelise ja kollase värvini jne. Erinevatel värvidel võib olla erinev kasutusotstarve sõltuvalt rakendusest. See muudab need mitmekülgseks vahendiks erinevate ülesannete ja tööstusharude jaoks.

WZ Magnetics kui kummiga kaetud magnetite tootja pakub erinevaid eeliseid, kui neid kasutatakse erinevates rakendustes. Kummikate ei lisa mitte ainult magneti esteetilisust. Kuid see tagab ka suure hõõrdumise ja takistab kontaktpindade libisemist või kriimustamist. Lisaks sellele mängib kummi kattega kinnitusmagnetite värvivalik, mis on saadaval kummi katteks, samuti olulist rolli tegelikes rakendustes.

Enamik kummi kattega magnetite värvidest on mustad, kuid mitte kõik kummi kattekihi värvid ei ole mustad. Vastavalt teie vajadustele võib toota ka muid värve, näiteks sinist, punast, kollast ja oranži. Valget värvi kummi kattega magnetit kasutatakse enamasti lae, tahvli jne kaunistamiseks. Kuna valget värvi on lihtne saada koos teiste värvidega. Punased ja oranžid värvid paistavad silma, neid saab kasutada kohtades, mis peavad äratama kellegi tähelepanu.

Need värvilised katted on Rohs & Reach nõuetele vastavad ja ka ISO-9001 sertifitseeritud kummi kattega magnetite tootja. Nad on sama head kui mustad UV-kindlus, vananemisvastased omadused jne. Me oleme võimelised tegema muid värve katte kummeeritud neodüüm magnetid peale nõude tegeliku taotluse.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Jiangsu

Asukoht
Kunshan