Kataloog

NdFeb kummi kattega magnet 9 rakendusnäited

26.04.2023 01:05

NdFeb kummi kattega magnet 9 rakendusnäited

Vasta kuulutusele

Kummiga kaetud magnet, mida nimetatakse veekindlaks magnetiks, kummeeritud magnetiks, kummi kattega magnetiks. Mis on valmistatud tugevatest neodüümimagnetitest, vastupidavatest terasosadest ja kaetud veekindla TPV-kumiga. Kummiga kaetud magnetid tagavad tugeva vertikaalse pidamisjõu ja ka nihkejõu, suurendades pinnahõõrdumist. Kummikate ei jäta kergesti kriimustusi.

Kummiga kaetud potimagnetid on väga populaarsed paljudes tööstusharudes. Toode koosneb mitmest võimsast neodüümmagnetist, mis on konfigureeritud ringikujuliseks ja ümbritsetud kummist kettaga. Iga potimagneti keskel on mugav kinnituspunkt. Kummi kattega potimagnetitel on väliskeermega või sisemised kinnituskohad konksude, aukude või poltide jaoks.

Kummi kattekihi aitab kaitsta aluspõhja korrosiooni eest ja lisab ka toote esteetilisust. Tänu erinevatele omadustele kummi kattega magnetid, Tänapäeval kummeeritud magnetid on laialdaselt kasutatud erinevates esitatud, Järgnevalt on 9 tüüpi rakendused kummi kattega magnetid.

1. Kaablijuhtimine
Kui teid häirivad kaootilised juhtmed, kaablid ja te peate neid haldama erinevate konksudega, mis tuleb keermestada või keevitada seintele. Kummiga kaetud magnetid koos kaablile kinnitusega toovad teile kõige tõhusama viisi nende haldamiseks. Lihtsalt asetage magnet sinna, kuhu soovite, ja seejärel tehke juhtmed läbi klambri ja töö on tehtud.

2. Töövalgustite paigaldamine
Kummiga kaetud magnetid saab ka erinevate töövalgustite paigaldada kuhugi, kus soovite oma suurepärase pidamisjõuga, kasutage neid seal, kus teil ei ole lubatud keevitada või puurida.

3. Paigaldusvahendid sõidukitele
Kummiga kaetud magnetid tagavad suurepärase pidamise, suurendades pinnahõõrdumist, jätmata jälgi või kriimustusi. Kummiga kaetud magnetid, mille kontaktpind magnetite adsorbeerumiseks on hästi kaitstud kriimustuste eest, Kummikate võimaldab neid kinnitada ja eemaldada ilma autode, veoautode või haagissuvilate värvi kahjustamata. Ei vaja keevitamist ja puurimist, Saate hõlpsasti paigaldada või eemaldada seda kiiresti witout kahjustades konstruktsiooni.

4.välikaamerad, andurid ja muud tarvikud, mis riputatakse
Neodüümmagnetid on kõik kaetud õhukese väliskummi kihiga, mis kaitseb magnetit ümbritseva keskkonna eest. Kummiga kaetud magnetid on mitmekesine kasutamine stsenaariumid, mida saab kasutada paigaldamine koos Kinnitus kaamerad ja muud tarvikud, lisada rohkem mugavust elu.

5. Kummiga kaetud magnetitega redelite paigaldamine
Kummiga kaetud magnetitel on hea jõudlus nihkejõu suhtes, nii et kui soovite redelit vertikaalselt paigaldada, on nihkejõud võtmetegur ohutuse tagamiseks.

6. Instrumentide või muude seadmete riputamine
Neid magneteid saab kasutada kõikjal, kus soovite, nii tööstuslikuks kasutamiseks kui ka kodumajapidamises. Lihtsalt veenduge, et kinnituspind peaks olema magnetiliselt juhtiv.

7. Kummi kattega magnetite paigaldamine majakatega
Meie suure jõudlusega neodüüm magnetid võivad uhkeldada väga suure pidurdusjõuga , kui seda kasutatakse majaka paigaldamisel auto katusele, mida saab kasutada kuni tippkiirusega 200 km/h .

8. Kasutage kummi kattega potimagneteid siltide riputamiseks
Paljud Supermarketid kasutavad siltide või plakatite riputamiseks kummi kattega potimagneteid. Need tagavad kasutamise ajal tugeva pidamise ja neid saab vajadusel hõlpsasti eemaldada.

9. Ka rasked uksed ja lukud kasutavad kummiga kaetud neodüümimagneteid.
Kummiga kaetud neodüümimagnetid on muutumas üha populaarsemaks valikuks rasked uksed ja lukud. Need võimsad magnetid võivad tagada ukselukustussüsteemides parema tugevuse ja vastupidavuse, samuti suurema liikumisulatuse ja kasutusmugavuse. Lisaks kaitseb nende kummikate neid ilmastiku eest, mistõttu on nad ideaalne valik välitingimustes kasutamiseks.

 


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Jiangsu

Asukoht
Kunshan