Kataloog

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

03.05.2023 16:00

RS Rock Drilling - teie kvaliteetse puurimistööriistade ja tarvikute terviklahendus

Vasta kuulutusele

Usaldusväärsed ja tõhusad puurimislahendused kaevandamise, ehituse ja geotehniliste rakenduste jaoks

Tere tulemast RS Rock Drilling'ile, mis on teie peamine allikas kõigi teie puurimisvahendite vajaduste jaoks. Oleme spetsialiseerunud tippvasaraga puurimistööriistade, allapoole puurimise tööriistade, puurvardade, PDC-puurimispiitide ja mitmesuguste puurimistööriistade tarvikute tootja, kellel on aastatepikkune kogemus tööstuses.

RS tooted:

RS Rock Drilling pakub uhkusega laia valikut puurimisvahendeid ja tarvikuid, mis sobivad erinevatele puurimisvaldkondadele. Meie tippvasaraga puurimistööriistad on mõeldud maksimaalse jõudluse ja tõhususe saavutamiseks, samas kui meie allapoole puurimise tööriistad sobivad ideaalselt sügavate aukude puurimiseks. Meie puurvardad on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad vastupidavuse ja pika eluea. Lisaks on meie PDC-puurimispuurid meie tootevaliku uusim lisand, mis pakuvad paremat puurimise tõhusust ja pikemat kasutusaega.

RS Technology:

Meil on kõrgelt kvalifitseeritud tehniline meeskond, mis on pühendunud tööstusstandarditele vastavate kvaliteetsete puurimisvahendite projekteerimisele ja tootmisele. Meie moodsad tootmisrajatised ja ranged kvaliteedikontrolliprotsessid tagavad, et iga meie tehasest väljuv toode vastab meie kvaliteedistandarditele.

RS teenused:

Me usume, et RS Rock Drillingi jaoks on kliendi rahulolu võtmetähtsusega. Seepärast pakume põhjalikke müügijärgseid teenuseid, sealhulgas tehnilist tuge, tootekoolitust ja hooldusteenuseid, et tagada, et meie kliendid saaksid meie toodetest kõige rohkem kasu.


RS Rock Drilling on teie kvaliteetse puurimistööriistade ja tarvikute lahendus ühest kohast. Kas otsite tippvasaraga puurimisvahendeid, allapoole puurimisvahendeid, puurvardaid, PDC-puuriotsikuid või puurimistööriistade tarvikuid, meil on kõik olemas. Võtke meiega juba täna ühendust, et saada rohkem teavet meie toodete ja teenuste kohta.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Henan

Asukoht
Zhengzhou