Kataloog

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

12.05.2023 00:00

Sissejuhatus "Meditsiiniseadme" jõudluse kasvutempo "kevadel"

Vasta kuulutusele

Hiina meditsiiniseadmete tööstus on oluline osa Hiina meditsiinitööstusest.

viimastel aastatel on meditsiiniseadmete tööstus koos inimeste elatustaseme tõusu ja tervisliku elu poole püüdlemisega kiiresti arenenud. Samuti on kasvanud nõudlus meditsiiniseadmetes kasutatavate ülitäpsete metallosade järele.

Turu suuruse poolest on Hiina meditsiiniseadmete turu suurus viimastel aastatel märkimisväärselt kasvanud. Turu-uurimisasutuste uuringuandmete kohaselt on Hiina meditsiiniseadmete turu maht viimastel aastatel kasvanud umbes 10% ja eeldatavasti jätkub kiire kasvutrend lähiaastatel.

1. Turu üldine olukord

Maailma meditsiiniseadmete turu maht jätkab laienemist. Statistika kohaselt on ülemaailmne meditsiiniseadmete turg 2020. aastal ületanud 440 miljardit USA dollarit ja eeldatakse, et 2030. aastal ületab ülemaailmne meditsiiniseadmete turg 800 miljardit USA dollarit, kusjuures aastane kasvumäär on 6,3% aastatel 2020-2030

Hiina meditsiiniseadmete turg areneb kiiresti ja kasvutempo ületab ülemaailmset keskmist kasvutempot. Aastatel 2015-2020 kasvas kodumaise turu suurus 312,6 miljardilt jüaanilt 778,9 miljardi jüaanini, kusjuures aastane kasvumäär on 20%. Hinnanguliselt ületab turu suurus 2030. aastal 2,2 triljonit jüaani ja aastane kasvumäär aastatel 2020-2030 on eeldatavasti 11%, mis on peaaegu kaks korda suurem kui maailmaturu tase.

2、Seadmetemüügi- ja teenindussegment

Viimastel aastatel on meditsiiniseadmete müük ja teenindus muutunud meditsiinitööstuse oluliseks alltööstusharuks. Riiklike poliitikate jätkudes muutub turg üha enam standardiseeritumaks ja valdkonna juhtivad ettevõtted hõivavad suurema turuosa. Tulevikus on seadmete müügi- ja teenindussegment väga oluline, kui ettevõtted soovivad tulevikus turul suuremat turuosa saavutada, peavad nad aktiivselt kohandama arengustrateegiat ja tugevdama teenuste ehitamist.

Kuna inimeste tähelepanu tervisele suureneb jätkuvalt, on meditsiiniseadmete tööstusel väga lai arenguperspektiiv ja kõik meditsiinilise hoolduse segmendid seisavad silmitsi tohutute arenguvõimalustega. Selleks, et olla tulevikus turul juhtpositsioonil, peavad asjaomased ettevõtted jätkama kõvasti tööd tehnoloogia uurimis- ja arendustegevuses, turu laiendamises jne. Tulevikus jätkub uute toodete pidev arendamine ja turuleviimine, mis aitab jätkuvalt kaasa kõrgekvaliteediliste meditsiiniseadmete turu kasvule.

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd. on töötanud meditsiiniseadmete täpsusdetailide tööstuses rohkem kui 20 aastat, spetsialiseerunud metallurgilistele protsessidele, nagu metallipulbri süstevalu, pulbermetallurgia, CNC-freesimine ja täppisvalu. Pakume erinevaid kõrge täpsusega, kvaliteetseid meditsiiniseadmete osade kohandamise teenuseid. Meil on rohkem kui 20 täiustatud valumasinat erinevat tüüpi tonnaažiga 6T kuni 200T ja saame toota erinevaid tooteid, sealhulgas laagreid, täppisrattaid ja käigukaste, roostevabast terasest tooteid, nukkide, juhtvarraste, konstruktsiooniosade jne. vastavalt klientide nõuetele. Loodame aidata kaasa meditsiiniäri arengule.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Guangdong Province

Asukoht
Shenzhen