Kataloog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

12.05.2023 00:00

Kas vedel lämmastik Dewari surveanumates võib inimestele kahjulik olla?

Vasta kuulutusele

Paljudel inimestel on küsimus: Kas Dewari surveanuma kasutamine on ohtlik? Kas vedelast lämmastikust eralduv gaas on inimesele kahjulik? Kuidas kasutada Dewari surveanumat õigesti ja siiski ohutult?

Dewari surveanumate kättesaamisel tuleks kõigepealt kontrollida, kas Dewari surveanumad on heas seisukorras, kas neil ei ole mõlke ega lööke, eelkõige kas vaakumventiil on terve ja kas paak ei ole jäätunud. Vedela lämmastik aurustub pidevalt lämmastikuks, mis on mittetoksiline, seega ei ole vaja muretseda kahjulike mõjude pärast inimkehale. Paaki täitmisel tuleb olla ettevaatlik, et mitte lasta vedelat lämmastikku ventilatsiooniava kaudu välja või valada seda oma kehale, sest vedela lämmastiku temperatuur on väga madal ja võib kergesti põhjustada külmumist.

Oluline on sageli kontrollida keha külmumise suhtes ja lõpetada paagi kasutamine, kui leiate väljastpoolt külmumist. Dewarimahutite spetsiaalne TipChiChi-tõkke asemel võtab Dewarimahutite ohutu kasutamise tagamiseks arvesse lämmastiku aurustumist. Teised pistikud võivad plahvatada, sulgedes Dewar Vessels'i, jättes lämmastiku pudelisse, kust see ei pääse kuhugi.


Dewari surveanumad tarnitakse otse tootjalt, ärge muretsege müügijärgse teeninduse pärast, võtke meiega ühendust aadressil

.



Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
High-tech Industrial Development Zone of Zhengzhou, 289 West Third Ring Road, Building 11, 1305

Asukoht
Zhengzhou