Kataloog

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

15.05.2023 00:00

ZhuSun Electronics: Ethernet RJ45/SFP/USB pistiku ja LAN-trafo tootja ja disainer.

Vasta kuulutusele

Peamised tooted: Meie eelised: RJ45-liitmikud, LAN-trafod, SFP-liitmikud, USB-liitmikud jne: 1. 10+ aastat tootmiskogemust 2. OEM / ODM toetatud 3. ISO 9001: 2008, ROHS, CE, FCC sertifitseeritud 4. Tööstusklassi tooted 5. 100% testitud (mitte ainult partiide testimine) 6. Kvaliteedi garantii: 5 aastat 7. EXW hind 8. Lühike tarneaeg 9. Tasuta näidised

2010. aastal asutatud Yueqing ZhuSun Electronics Co., Ltd. on ettevõte, mis on spetsialiseerunud kommunikatsioonipõhiste pistmike ja komponentide arendamisele, tootmisele ja müügile ning on pühendunud klientidele terviklike ühendustoodete ja rakenduslahenduste pakkumisele. Meie peamised tooted on RJ45-pistikud, LAN-trafod, SFP-pistikud ja USB-pistikud, mida kasutatakse laialdaselt arvutite emaplaatidel, lülitites, marsruuterites, arendusplaatidel, kaamerates, asjade internetis ja muudes sideseadmetes ja -valdkondades.

Asume Wenzhou's, Zhejiangi provintsis Hiinas, kus on mugav transport. Pühendunud võimsale teadus- ja arendusmeeskonnale, kõrgelt kontrollitud kvaliteedijuhtimissüsteemile ja läbimõeldud klienditeenindusele, on meie kogenud töötajad alati saadaval, et arutada teie nõudeid ja pakkuda professionaalseid terviklahendusi tugeva tehnilise toega. OEM- ja ODM-tellimused on teretulnud ja me suudame tarnida kaupa lühikese aja jooksul. Lisaks oleme saanud ISO9001: 2000, RoHS, CE ja FCC sertifikaadid.

Meie tooted müüvad hästi kõigis Hiina linnades ja provintsides, samuti eksporditakse meie tooteid klientidele sellistes riikides ja piirkondades nagu Saksamaa, Prantsusmaa, Inglismaa, USA, Singapur, Korea, Kanada, Venemaa ja Jaapan jne. Usaldusväärne kvaliteet ja suurepärane maine on pannud meid klientide poolt nii kodus kui ka välismaal kõrgelt kiitma.

Usume kindlalt, et meie tehniline tugevus ja kvaliteetne teenindus teevad meist püsiva partneri ja me tervitame soojalt kliente nii kodu- kui ka välismaal, et luua koostööd ja luua koos meiega helge tulevik.

 


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Zhejiang

Asukoht
Wenzhou