Kataloog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2023 00:00

Kuidas töötavad Dewari pudelid?

Vasta kuulutusele

Tavaliselt ostame Dewari pudeleid, et säilitada vedelas lämmastikus külmutatavaid proove, näiteks bioloogilisi organeid, loomade spermat, vereproove, kudesid, vaktsiine, viiruseid jne. Te võite küsida, kas selline mahuti võib tõesti säilitada vedelat lämmastikku -196 °C juures ja kuidas see seda teeb?

Vastus on jaatav. tianChi KGSQ Dewari pudel on kahekihiline struktuur, sisemine ja välimine kiht on valmistatud suure tugevusega lennukialumiiniumist ning sisemine ja välimine kiht on ühendatud ainult kaelatoruga, mis on spetsiaalne FRP-struktuur, millel on suurepärane soojusisolatsioon, nii et soojus väliskihist ei saa vaevata üle sisemisele kihile läbi kahe kihi vahelise vaakumkihi, mis vähendab oluliselt vedela lämmastiku aurustumise määra ja suurendab Dewari pudeli võimet säilitada sisetemperatuuri.

Seejärel asetame säilitatava proovi mahutisse kandekannu kaudu, katame selle spetsiaalse kaelakorgiga ja saame kasutada ära vedela lämmastiku madala temperatuuri omadusi, et hoida proovi aktiivsena. Oluline on, et proovi eemaldamisel ei viibiks liiga kaua kaelatoru ülemises osas. Kaelatoru ülemise ja alumise osa temperatuur on erinev ja mida kõrgem on temperatuur, seda kõrgem on temperatuur, mis on vältimatu ja mida me peame ise kontrollima.

TianChi KGSQ vedela lämmastiku konteinerid rakendavad rangelt "vedela lämmastiku bioloogiliste konteinerite GB / T 5458-2012" kvaliteedinõudeid tootmises ja kõik tooted on läbinud toote kvaliteedi järelevalve ja kontrolli instituudi funktsioonikontrolli. Oleme läbinud ISO9001 ja ELi CE kvaliteedisertifikaadi. Pakume kvaliteetseid tooteid ja täiuslikku müügijärgset teenust, võtke meiega julgelt ühendust.



.



Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Henan