Kataloog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

17.05.2023 00:00

Kas meie vedela lämmastiku mahutites on vedel lämmastik?

Vasta kuulutusele

Kui te võrdlete ja ostate vedela lämmastiku mahuteid, siis peab teil olema järgmine küsimus: kas vedela lämmastiku mahuti, mille ma ostan, sisaldab vedelat lämmastikku nagu mineraalvesi? Vastus on ei, vedela lämmastiku paak ei tule koos vedela lämmastikuga.

Kõigepealt tuleb vedela lämmastiku transportida väga hoolikalt, vedela lämmastiku temperatuur on -196 ℃, kui see transpordil kogemata maha voolab, võib see põhjustada inimestele vigastusi, mis on rohkem kui väärt kahju. Teiseks, kui te ostate vedela lämmastikuga ladustamise tüüpi vedela lämmastiku paaki, peate muretsema, kas kaelatoru saab kahjustatud teel raputamise tõttu, ja kui kaelatoru on kahjustatud, ei saa vedela lämmastiku paaki kasutada.

Seega ei ole meie vedela lämmastiku paak varustatud vedela lämmastikuga, kust siis vedela lämmastik pärineb? Tavaliselt müüakse vedelat lämmastikku kohalikes gaasiturgudes ja keemiatehastes, kuid teie ohutuse tagamiseks täitke paak kindlasti vedela lämmastikuga ja olge ettevaatlik külmumise suhtes. Isegi kui seadmega ei ole kaasas vedelat lämmastikku, siis sõltuvalt mudelist on kaasas ämber ja kaitsekate. Me oleme nii müüja kui ka tootja, iga vedela lämmastiku mahuti läbib mitmeid protsesse ja rangeid teste.

TianChi KGSQ vedela lämmastiku mahutid rakendavad rangelt "vedela lämmastiku bioloogiliste mahutite GB / T 5458-2012" kvaliteedinõudeid tootmises ja kõik tooted on läbinud toote kvaliteedi järelevalve ja kontrolli instituudi funktsionaalse testi. Oleme läbinud ISO9001 ja ELi CE kvaliteedisertifikaadi. Pakume kvaliteetseid tooteid ja täiuslikku müügijärgset teenust, võtke meiega julgelt ühendust.



.



Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Henan

Asukoht
Zhengzhou