Kataloog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

18.05.2023 00:00

Kuidas täita uus Dewari pudel õigesti vedela lämmastikuga?

Vasta kuulutusele

Ostetud Dewari purkides ei ole vedelat lämmastikku, vaid ainult pudel, nii et kuidas me täidame vedelat lämmastikku õigesti ja ohutult? Pärast äsja ostetud purgi kättesaamist kontrollige, kas purgi välisküljel on mõni muhk või purunemine, kas sisemus on kuiv ja kas purgi sees on mingeid võõrkehi. Pärast nende tagamist võime alustada vedelat lämmastikku täitmist.

Vedela lämmastiku täitmisel jahutage paak eelnevalt, valage esmalt väike kogus vedelat lämmastikku ja seejärel täitke see. Vedela lämmastiku täitmine peaks toimuma hästi ventileeritavas kohas, võimaluse korral õues. Kui seda on vaja teha siseruumides, avage aknad ja uksed, et säilitada hea ventilatsioon, et vältida ohtu, et vedelast lämmastikust õhku aurustumisel tekib madal hapnikusisaldus. Täitmine vedela lämmastikuga peaks toimuma aeglaselt ja väikestes kogustes, et täitmisprotsess oleks sujuvam. Esimene vedelat lämmastikku tuleks süstida umbes üks kolmandik Dewari pudelite mahust, seejärel tuleks vedelat lämmastikku lasta 24 tundi jahtuda ja seejärel täita järk-järgult vajaliku mahuni.

Oluline on märkida, et vedelat lämmastikku tuleks täita hea kaitsevahendiga, sest vedela lämmastiku ülimadal temperatuur võib põhjustada inimkehale külmumist.

TianChi KGSQ vedela lämmastiku konteinerid rakendavad rangelt "vedela lämmastiku bioloogiliste konteinerite GB / T 5458-2012" kvaliteedispetsifikatsiooni tootmises ja kõik tooted on läbinud toote kvaliteedi järelevalve ja kontrolli instituudi funktsionaalse testi. Oleme läbinud ISO9001 ja ELi CE kvaliteedisertifikaadi. Pakume kvaliteetseid tooteid ja täiuslikku müügijärgset teenust, võtke meiega julgelt ühendust



Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Henan

Asukoht
Zhengzhou