Kataloog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

19.05.2023 00:00

Kuidas ma saan öelda, kui palju vedelat lämmastikku on Dewari pudelis?

Vasta kuulutusele

Kui me kasutame proovide säilitamiseks Dewari pudeleid, aurustub vedel lämmastik kogu aeg lämmastikgaasiks, nii et vedel lämmastik Dewari pudelis väheneb aeglaselt, kuni see kaob, kuid kuna vedel lämmastik pudelis väheneb, mõjutab temperatuur ka vedela lämmastiku sisse uputatud proove, nii et me peame tagama, et vedela lämmastiku kogus on piisav.

Kõigepealt saame määrata vedelalämmastiku koguse pudelis, kaaludes tühja pudelit, kui saame Dewari pudelit, ja kaaludes seda uuesti pärast selle täitmist vedela lämmastikuga ning lahutades sellest vedela lämmastiku kogukaalu. Pärast seda kaaluda pudelit iga 3-5 päeva tagant, et teada saada, kui palju vedelat lämmastikku on alles, kuid see meetod on aeganõudev ja tavaliselt ei võeta. Teine meetod on võtta tahke puupulk, märkida skaala pulgale ja panna see Dewari pudelisse, ning külma asend pärast selle eemaldamist on vedela lämmastiku kõrgus pudelis. Teine viis on TianChi alarm, mida tavaliselt kasutatakse laborites. Sond asetatakse proovi kohal kandekahvlisse või korvi ja häire aktiveerub, kui vedel lämmastik langeb sondi positsioonile, mis on mugav ja täpne, et teada saada vedeliku lämmastiku kõrgust. Siiski on häiresignaali hinna tõttu tavaliselt lihtsam ja kiirem kasutada teist meetodit, kuid on vaja võtta kaitsemeetmeid, et vältida külmumist.

TianChi KGSQ vedela lämmastiku konteinerid rakendavad rangelt "vedela lämmastiku bioloogiliste konteinerite GB/T 5458-2012" kvaliteedinõudeid tootmises ja kõik tooted on läbinud toote kvaliteedi järelevalve ja kontrolli instituudi funktsioonikontrolli. Oleme läbinud ISO9001 ja ELi CE kvaliteedisertifikaadi. Pakume kvaliteetseid tooteid ja täiuslikku müügijärgset teenust, võtke meiega julgelt ühendust.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Henan

Asukoht
Zhengzhou