Kataloog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

22.05.2023 00:00

Automaatne vedela lämmastiku täitmine - iserõhustuvad vedela lämmastiku mahutid

Vasta kuulutusele

Vedela lämmastiku mahuteid valmistatakse selliste proovide säilitamiseks, mis vajavad aktiivsena hoidmiseks madalat temperatuuri, kuid isegi kui mahutid on täpselt konstrueeritud, ei suuda käsitsi valmistatud mahutid peatada vedela lämmastiku aurustumist, mis nõuab mahutite pidevat täitmist vedela lämmastikuga. Kuni -196 °C vedelal lämmastikul täidetavad mahutid võivad aga kergesti põhjustada inimestel külmetushaavu. Selle probleemi lahendamiseks on TianChi võtnud kasutusele iserõhustuvad vedela lämmastiku mahutid.

Erinevalt tavalistest vedela lämmastiku mahutitest täidetakse iserõhustuv vedela lämmastiku mahuti vedela lämmastikuga automaatselt automaatse survestamise teel. Selle sisemine ja välimine kiht on valmistatud roostevabast terasest, millel on suurepärane korrosioonikindlus ja soojusisolatsioon, ning vaakumkiht keskel on täidetud adsorbendiga, mis on õhuke imporditud mitmekihiline komposiitmaterjal ilma õli ja rasvata, millel on suurepärane soojusisolatsioon. Samal ajal reguleerib paagi suus olev ventiil paagis oleva vedela lämmastiku väljundit. Kui teil on vaja täita vedelat lämmastikku teistesse vedela lämmastiku mahutitesse, peate ainult avama võimendusklapi ja jälgima, et rõhk mahutis tõuseks ≥0,05MPa, ja seejärel saab vedelat lämmastikku automaatselt täita pärast tühjendusklapi lahti keeramist, mis ei nõua inimese tühjendamist ja mida ei mõjuta elekter, tõeliselt automaatne iserõhu all olev vedela lämmastiku mahuti.

TianChi KGSQ vedela lämmastiku konteinerid rakendavad rangelt "vedela lämmastiku bioloogiliste konteinerite GB / T 5458-2012" kvaliteedi spetsifikatsiooni tootmises ja kõik tooted on läbinud toote kvaliteedi järelevalve ja kontrolli instituudi funktsioonikontrolli. Oleme läbinud ISO9001 ja ELi CE kvaliteedisertifikaadi. Pakume kvaliteetseid tooteid ja täiuslikku müügijärgset teenust, võtke meiega julgelt ühendust.

.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Henan

Asukoht
Zhengzhou