Kataloog

Müüa värske konteineri virnastatav hoiukast külmiku jaoks köögiviljade ja puuviljade ladustamise organiseerija

30.05.2023 00:05

Müüa värske konteineri virnastatav hoiukast külmiku jaoks köögiviljade ja puuviljade ladustamise organiseerija

Vasta kuulutusele

Toote üksikasjad
Külmkapi hoidmiskonteiner- See värske kast on kujundatud selge läbipaistva seina ja sisemise väiksema auguga filtrikorviga, mis võimaldab teil köögivilju ja puuvilju hõlpsasti pesta. Ja sellel on kaas, et hoida puuviljad, köögiviljad, liha jne. toit jääb palju kauem värskeks.


Kvaliteetne materjal- Konteiner on valmistatud BPA-vabast PET- ja PP-klassi plastist. Materjal sobib madalal temperatuuril, näiteks külmkapis, hoidmiseks. Kuid ärge pange seda mikrolaineahju.

Multifunktsionaalne säilitamine- Konteiner ei ole ainult köögiviljade ja puuviljade, vaid ka liha, homaari mereannid, või, Baconic ja kuivade puuviljade jaoks, mida soovite säilitada. Kaane on kujundatud tihendiga, õhu- ja veekindlalt, et hoida toit sees värskena.

Kasutatakse vabalt kodus kõikjal- Võrreldes raskete klaasist konteineritega on see ruumi säästja ka selge, kuid kerge ja lihtne transportida. Need on väga vastupidavad ja vastupidavad. Lihtne puhastada. Suurepärased tootesäästja konteinerid muudavad teie külmkapi ja kodu korralikuks ja organiseeritud.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Zhejiang