Kataloog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

26.05.2023 01:00

KGSQ Dewari pudel, tagab transpordi ohutuse ja muretu transpordi

Vasta kuulutusele

Dewari pudelid jagunevad üldiselt hoiutüübiks ja transporditüübiks. Tavapärastes ladustamistingimustes piisab Dewari pudelite kasutamisest, mis võimaldavad vedelat lämmastikku aeglasemalt aurustuda ja kauem ladustada, kuid paratamatult tekivad transpordisituatsioonid, kuidas tagada Dewari pudelite ja pudelites oleva vedela lämmastiku ohutu transport, kui reis on konarlik.

TianChi transporditavatel Dewari pudelitel on spetsiaalne vibratsioonivastane struktuur, mille sisemise ja välimise kihi vahel on klamber, et vähendada sisemise kihi ja kaelatoru raputamise amplituudi, mis on tugev ja vastupidav ning mida ei ole lihtne kahjustada; kerge õhusõiduki alumiiniummaterjal on korrosioonikindel ja sellel on tugev soojuse säilitamise võime; sisemise ja välimise võileiva vaheline vaakumkiht on täidetud isolatsioonimaterjaliga ja pakitud iteratiivselt, kasutades arenenud tehnoloogiat, et tagada Dewari pudelites vedela lämmastiku hea aurustumine.

Me oleme tootja, iga Dewari pudel siin on käsitsi valmistatud tehases, pärast kihtide protsessi ja katsetamist, et tagada, et pärast kartongi ja täidetud pakendi transportimist teie kätte ei ole probleeme. Oleme käendaja, viieaastane vaakumgarantii, ISO9001, ELi CE-kvaliteedisertifikaat.

TianChi KGSQ vedela lämmastiku konteinerid rangelt rakendada kvaliteedi spetsifikatsiooni "vedela lämmastiku bioloogilised konteinerid GB / T 5458-2012" tootmises ja kõik tooted on läbinud funktsionaalse test toote kvaliteedi järelevalve ja kontrolli instituudi. Pakume kvaliteetseid tooteid ja täiuslikku müügijärgset teenust, võtke meiega julgelt ühendust!







Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Henan

Asukoht
Zhengzhou