Kataloog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

30.05.2023 01:05

Dewari pudeli vedela lämmastiku lenduvus on sama? Tootja ütleb teile

Vasta kuulutusele

Dewari pudelid on proovide säilitamiseks mõeldud krüotehnilised mahutid, mida kasutatakse peamiselt laborites, loomakasvatuses jne. Dewari pudelite ostmisel tekib meil alati küsimus, kas kõik Dewari pudelid on teatavas koguses lenduvad? Kuidas määrata Dewari pudelite lenduvust?

Pärast TianChi Dewari pudelite tundmaõppimist teame, et Dewari pudelite lenduvus sõltub paljudest teguritest, nagu välistemperatuur, Dewari pudelite vaakumtase, Dewari pudelite suurus, Dewari pudelite tüüp jne, mis kõik mõjutavad vedela lämmastiku lenduvust. et saada tulemusi, mis on paremad kui riiklik standardtase. "Kui vedel lämmastik aurustub liiga kiiresti, tuleb kaaluda, kas vaakum on korrast ära." TianChi tootja ütleb nii. Mida suurem on Dewari pudeli kaliiber, seda kiiremini aurustub vedel lämmastik, seega valige Dewari pudeli erinev kaliiber, et seda vastavalt proovi suurusele täielikult ära kasutada. Dewar-pudelite lenduvus on madalam kui transpordipudelitel ja need säilitavad vedelat lämmastikku kauem.

TianChi KGSQ vedela lämmastiku konteinerid rakendavad tootmises rangelt "vedela lämmastiku bioloogiliste konteinerite GB/T 5458-2012" kvaliteedinõudeid ja kõik tooted on läbinud toote kvaliteedi järelevalve ja kontrolli instituudi funktsionaalse testi. Oleme läbinud ISO9001 ja ELi CE kvaliteedisertifikaadi. Oleme tootja, kes pakub kvaliteetseid tooteid ja täiuslikku müügijärgset teenust, võtke meiega julgelt ühendust.




Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Henan

Asukoht
Zhengzhou