Kataloog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

10.05.2024 01:05

Millist mahutit kasutatakse vedela lämmastiku jaoks?

Vasta kuulutusele

Vedela lämmastik on madalal temperatuuril -196 kraadi Celsiuse juures olev vedel lämmastik, mida tavaliselt kasutatakse selliste proovide säilitamiseks, mida tuleb hoida aktiivsena madalal temperatuuril, näiteks elundid, vereproovid, sperma, viirused, vaktsiinid jne. Ainult vedel lämmastik ei ole piisav, me vajame ka mahutit, et hoida vedelat lämmastikku proovide säilitamise ajal, mis on Dewari pudel.

Dewari pudelil on kahekihiline struktuur, kasutades vaakumisolatsiooni põhimõtet, vaakumkihi kahe kihi vahel, et lisada isolatsioonimaterjale, et tagada, et vedel lämmastik on vähem mõjutatud välistemperatuurist, kasutatakse vedela lämmastiku professionaalsete konteinerite hoidmiseks. Mitte ainult tagada vedel lämmastik, et vähendada aurustumist, vaid ka teha ülimadalal temperatuuril vedela lämmastiku ei mõjuta inimese keha puudutades Dewar pudel, et tagada meie ohutuse. Mahuti suus oleme projekteerinud sooned, et hoida ämbrit ja külmutamistarvet, st proovide hoidmiseks kasutatavat konteinerit.

TianChi KGSQ Dewar-pudel keskendub Dewar-pudeli tootmisele 13 aastat, usaldusväärse tootmisprotsessiga, et tagada Dewar-pudeli muretu kasutamine, kõik tooted on läbinud toote kvaliteedi järelevalve ja kontrolli instituudi funktsionaalse testi. Oleme läbinud ISO9001 ja ELi CE kvaliteedisertifikaadi. Oleme tootja, kes pakub kvaliteetseid tooteid ja täiuslikku müügijärgset teenust, võtke meiega julgelt ühendust


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Henan

Asukoht
Zhengzhou