Kataloog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

07.03.2024 10:00

50L laboratooriumi suure läbimõõduga vedela lämmastiku paak

Vasta kuulutusele

TianChi KGSQ alumiiniumsulamist dewar-pudel koosneb peamiselt kestast, vooderdisest, kaelatorust, mitmekihilisest adiabaatilisest korpusest ja kandetorust jne. Konteineri kest ja vooder on valmistatud alumiiniumsulamist plaadist, millel on kerge kaal, suur tugevus madalal temperatuuril ja korrosioonikindlus jne. Kaelatoru on valmistatud klaasterasest, millel on kõrge mehaaniline tugevus ja väike soojusjuhtivus.

Suure läbimõõduga seeria ühendab endas madala vedela lämmastiku tarbimise ja keskmise lüofiliseerimistoru mahutavuse eelised. Lüofiliseerimisraami suurem läbimõõt ja mugav väljavõtmine on mugav bioloogiliste proovide pikaajaliseks säilitamiseks ja proovide sagedaseks väljavõtmiseks.

Mitmekihiline adiabaatiline korpus võtab soojuskiirguse vähendamiseks vastu suurepärase peegeldava omadusega alumiiniumfooliumi kui peegeldava ekraani ja madala soojusjuhtivusega ja madala väljavoolumääraga materjale kui soojusisolatsioonimaterjali.

Anuma kesta ja sisemise ühekordse vahel on kõrge vaakum, et vältida gaasi termilist konvektsiooni, ja madala temperatuuri juures kasutatakse suure adsorptsioonivõimsusega adsorbenti, et tagada anuma pikaajaline stabiilne ja usaldusväärne toimimine ning toote eluiga on vähemalt viis aastat.

TianChi KGSQ Dewar-pudel keskendub 13 aastat Dewar-pudeli tootmisele, on usaldusväärne tootmisprotsess, et tagada Dewar-pudeli muretu kasutamine, kõik tooted on läbinud toote kvaliteedi järelevalve ja kontrolli instituudi funktsionaalse testi. Oleme läbinud ISO9001 ja ELi CE kvaliteedisertifikaadi. Oleme tootja, kes pakub kvaliteetseid tooteid ja täiuslikku müügijärgset teenust, võtke meiega julgelt ühendust aadressil



.



Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Henan

Asukoht
Zhengzhou