Kataloog

Vahutamismasin aineteks valmistamiseks

21.06.2023 00:00

Vahutamismasin aineteks valmistamiseks

Vasta kuulutusele

Soola valmistamiseks mõeldud vahutamismasin on üks füüsikaline vahutamisseade, mis kasutab ülekriitilise vedeliku vahutamistehnoloogiat, et süstida süsinikdioksiidi või lämmastikku vahutamisvahendina ülekriitilisse vahutamisseadmesse, nii et gaas ja sulatatud tooraine on täielikult segunenud ja hajutatud, et moodustada ühefaasiline segatud sol, mis toodab suure koguse soli. Rõhulangus põhjustas gaasi eraldumise, et moodustada suur hulk mulli tuumasid. Järgnevas jahutus- ja vormimisprotsessis kasvavad ja moodustuvad soli sees olevad mullituumad pidevalt, saades seeläbi mikrotsellulaarse vahtplasttoodete toote. Ülekriitilise vahutamise seadmed on selle protsessi realiseerimiseks olulised seadmed. STRENGTH Equipment kui professionaalne ülekriitiliste seadmete projekteerija ja tootja võib projekteerida ja toota ülekriitilise vahutamise seadmeid masstootmise ja laboratoorsete rakenduste jaoks, et rahuldada teie vajadusi. Ülekriitilise vahutamisseadme vahutamisvahendiks võib olla N2 või CO2, see sõltub vahutamismaterjali nõuetest.

TAIAN STRENGTHi peamine vahutamisseadmed on jalatsite materjalist vahutamisseadmed, lehtede vahutamisseadmed ja muud uue materjali füüsilise vahutamise seadmete kõrgtehnoloogilised valdkonnad. Füüsilised vahutooted on laialdaselt kasutusel kosmoses, lennunduses, kiirraudteelennunduses, jalatsimaterjalides, pakkematerjalides, spordivarustuses, laste mänguväljakul, keskkonnakaitse kaunistamisel ja muudes valdkondades, kuna need on keskkonnakaitse, reostuse, keemiliste jääkide ja lõhna puudumise tõttu.

Vahutoodete eelised
1. Füüsikalised vahutamisüksuse rakud on õhemad ja kergemad.
2. Füüsikalistel vahutamistoodetel on paremad mehaanilised omadused.
3. Füüsikalised vahutamistooted on kuluefektiivsemad, vähem materjale ja lagunevaid materjale.
4keskkonnakaitse, ei reosta, NO VOC.

Vahustatav materjal
Erinevad polümeersed elastomeermaterjalid, nagu EVA, TPU, PE, PP, ABS, nailon jne.


Kasutamine
Füüsiliselt vahustatud ülekriitilised tooted on laialdaselt jalatsimaterjalid, pakkematerjalid, laste mänguasjad, 5G side, põrandamattad, mootorsõidukid, lennundus, spordiseadmed, ehitusisolatsioonimaterjalid, keskkonnaalased seinakleebised.




Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China