Kataloog

MYZG Q38 rataslaadur

24.06.2023 01:00

MYZG Q38 rataslaadur

Vasta kuulutusele

Front End Loader masin koos kõigi mõõtmetega tasuta varuosadega

Q38 on MYZGi poolt iseseisvalt välja töötatud toode. See on varustatud suure võimsusega Huadongi mootoriga, kvaliteetse jagatud tüüpi topeltvahetusega, neljarattaveoga, täishüdraulilise rooliga, tugeva võimsusega, suurema tõhususega ja tugevama keskkonnasõbralikkusega.

q38 laadur on kõrgekvaliteediline toode peamiselt lahtiste materjalide laadimiseks ja mahalaadimiseks. Kogu masin on kompaktne, paindlik töös, suure tööefektiivsusega, sobib paremini kitsas ja väikeses valdkonnas töötamiseks ning seda kasutatakse laialdaselt sellistes kohtades nagu põllumajandusettevõtted, puiduhoovid ja munitsipaalehitus.

1. See on varustatud mootoriga, mis vastab Hiina II heitmenormi nõuetele, millel on tugev võimsus, madal müra ja usaldusväärne jõudlus.

2. See on varustatud mootoriga, mis vastab Hiina II heitmenormi nõuetelekasutatakse üheastmelist kolmeelemendilist hüdraulilist pöördemomendi muundurit ja telje fikseeritud ülekandekasti, mis on väga usaldusväärne ja mugav hooldada; MYZG tugevdatud veotelg on konfigureeritud, millel on suur kandevõime, pikk kasutusiga ja kõrge töökindlus.

3. Kasutatakse koormustundlikku täishüdraulilist juhtimissüsteemi, millel on kerge ja kiire juhtimine ning usaldusväärsed energiasäästu omadused; kasutatakse pilootjuhtimisega tööseadme hüdrosüsteemi, mis on väga tõhus ning kerge ja lihtne kasutada.

4. Kasutatakse hüdraulilist juhtimissüsteemi, millel on suur töövõime ning kerge ja lihtne kasutadasee võtab kasutusele tugevdatud esi- ja tagaraamid, mis on läbinud 200 000 korda väsimustugevduskatsed, millel on tugev kandevõime, mõistlik kogu masina koormuse jaotumine ja hea stabiilsus.

5. Vastu võetakse uus teraskonstruktsiooniga kabiin, mis tagab laia nähtavuse, suurema tööruumi ja hea tihendusvõime; lisavarustusena saab paigaldada kliimaseadme, mis tagab hea mugavuse.

6. Masinad on varustatud spetsiaalsete seadmetegaelektrisüsteem võtab kasutusele kõrgekvaliteedilise ja väljaarendatud elektriseadme elemendi, mis muudab selle stabiilseks ja usaldusväärseks.

7. Mootori kapuuts on konstrueeritud suure uksega, mis muudab selle remondi- ja hooldustöödeks mugavamaks.

8. Kopp on valmistatud väljaulatuvast lõikeplaadist. Alumine hõõrdumisvastane plaat on paksendatud, millel on väike lõiketakistus, kõrge täituvuskoefitsient ja kõrge töökindlus.

MYZG masinaid eksporditakse üle kogu maailma, umbes üle 130 riigi. me kasutame kaubamärgi mootorit, masina sobivaid osi on lihtne saada ja mootorit saab vahetada paljude kaubamärkide vastu, nagu Quanchai, Yunnei, Huadong, Deutz, Huafeng, Huangdong, Cummins, Changchai, Xinchai, Yanmar jne.

MYZG on täiuslik müügijärgne teenindus ja annab üheaastase garantii. Meie hind on konkurentsivõimelisem ja hea teenindus on klientide poolt hästi vastu võetud.
Iga Mingyu toodetud masin peab läbima mitu ranget testi ja seda saab lõpuks klientidele tarnida alles pärast seda, kui kõik testid on lõpule viidud ja kvalifitseeritud.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
China

Asukoht
Mingyu Schwerindustrie