Kataloog

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

05.07.2023 01:00

Mereklapid

Vasta kuulutusele

https://www.haiyingvalve.com/marine-valves.html

Laevaklapp

Laevaklapp on seade, mida kasutatakse torujuhtmes oleva vedeliku rõhu, voolu ja suuna reguleerimiseks, et see vastaks laeva keskkonnatingimustele. Ventiil on vedeliku torustiku juhtimisseade. Selle põhiülesanne on ühendada või katkestada vedeliku voolu, muuta vedeliku voolusuunda ning reguleerida vedeliku rõhku ja voolu, et tagada torustiku normaalne töö.

Põhimõte:

Vastavalt klapivõlli survele sobituvad klapiplaadi tihenduspind ja klapipesa tihenduspind tihedalt kokku, et takistada vedeliku voolu.



Eelised:

Mereklapid on kavandatud spetsiaalselt merekeskkonnas kasutamiseks ning neil on mitmeid eeliseid võrreldes teist tüüpi klappidega. Siin on mõned mereklapi peamised eelised:



Korrosioonikindlus: Mereklapid on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis on väga vastupidavad soolase vee ja muude raskete merekeskkondade korrosioonile.



Usaldusväärne töö: Mereklapid on konstrueeritud töötama usaldusväärselt nõudlikes meretingimustes, tagades, et kriitilised süsteemid toimivad alati nõuetekohaselt.



Suur vastupidavus: Mereklapid on ehitatud kestma ja taluma karmi merekeskkonda, mis tähendab, et nende eluiga on pikem kui teist tüüpi klappidel.



Lihtne hooldada: Mereklapid on konstrueeritud lihtsa hoolduse jaoks, nende konstruktsioon on lihtne ja osad on kergesti ligipääsetavad.



Ohutus: Mereklapid on projekteeritud ohutust silmas pidades ja paljud neist on varustatud selliste funktsioonidega nagu avariiolukordade vältimiseks mõeldud avariiolukustus.



Lai kasutusala: Laevaklappe saab kasutada mitmesugustes rakendustes, sealhulgas ballastsüsteemides, jahutussüsteemides, kütusesüsteemides ja mujal.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Qingdao